fbpx

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΣΚΟΥΤΕΡ: Ένα Peugeot art Deco

Αγνώριστο το Μetropolis

Έχουμε ξαναδεί αυτή την τεχνική: να καλύπτεται όλο το σκούτερ με φύλλα αλουμινίου κουρμπαρισμένα στο χέρι, αλλάζοντας τελείως το σχήμα  του “οχήματος” πλέον. Έτσι με τίποτε δεν θυμίζει αυτό που ήταν πριν.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα που χρησιμοποίησε σαν βάση το τρίτροχο Peugeot Metropolis της 120ής επετείου από την ίδρυση της γαλλικής μάρκας.
Ένα πρώην χρηστικό τρίτροχο με μορφή “μεταλλαγμένου” που βγαίνει σε δημοπρασία του οίκου Artcurial, μοιάζοντας πλέον με μονοθέσιο αυτοκινητάκι της δεκαετίας του ’30.

Το γυαλισμένο αλουμινένιο σώμα αντανακλά εικόνες του περίγυρου, το όχημα ενσωματώνεται σχεδόν μέσα στο περιβάλλον. Για να δημιουργηθεί το περίβλημά του Metropolis έχουν επενδυθεί 500 ώρες εργασίας.

Κατασκευάστηκε από την εταιρία HH Services και έναν βελτιωτή αυτοκινήτων, ο οποίος εφάρμοσε τις γνώσεις του πάνω σε ένα σκούτερ.
Το συγκεκριμένο παρουσιάστηκε στο τελευταίο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και βγαίνει σε δημοπρασία για μια εκτιμώμενη τιμή μεταξύ 20.000 και 40.000 ευρώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ