fbpx

YAMAHA ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ: REAL MADRID SPECIAL EDITIONS

Το “Ασιατικό” σκέλος της Ρεάλ

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για τον τελικό του Champions League μεταξύ των Real Madrid και Atletico Madrid στη Λισαβόνα βρίσκουμε αυτή την καταπληκτική είδηση. Η Yamaha Ταϊλάνδης έντυσε όχι ένα, αλλά δύο scooter της στα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης! Δεν ρωτάμε τι σχέση έχει η Ταϊλάνδη με την Μαδρίτη και πόσο αγαπούν οι ντόπιοι την Ρεάλ, γιατί φανταστείτε ότι ούτε στην Ισπανία δεν τόλμησε κανείς να φτιάξει ειδικές εκδόσεις στα χρώματα των ομάδων που διεκδικούν το έπαθλο…

Ιδού λοιπόν τα σκούτερ της Yamaha Ταϊλάνδης με τα σήματα της ομάδας της Μαδρίτης που ονομάζονται “Real Madrid Edition” και πρόκειται για τα Yamaha Fino και Nuovo SX, που θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό, 4.000 κομμάτια το πρώτο και 1.000 κομμάτια το δεύτερο.

Το πιθανότερο είναι να έχουν εξαφανιστεί από τα καταστήματα γιατί – απ’ ότι ερευνήσαμε – αφού έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά ήδη από την αρχή του χρόνου.

Yamaha Fino Real Madrid

Yamaha Fino Real Madrid

Tο Yamaha Fino είναι ένα ρετρό εμφάνισης scooter που απευθύνεται κυρίως στις κοπέλες και είναι βαμμένο μπλέ, με τα σήματα της Real Madrid στην ποδιά και στα πλαϊνά καπάκια.

Εφοδιασμένο με έναν απλό αερόψυκτο κινητήρα 114 cc, με τροχούς 14 ιντσών και επίπεδο δάπεδο, δισκόφρενο μπροστά και βάρος 96 κιλών.

Yamaha Nouvo SX Real Madrid

Yamaha Nouvo SX Real Madrid

Βαμμένο στα χρώματα της Ρεάλ που γνωρίζουμε, δηλαδή σε άσπρο φόντο είναι το Yamaha Nuovo SX, ένα συμπαθέστατο σκούτερ που έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν στο Scooternet και αποτελεί την πιο σπορ έκδοση.

Οι λεπτομέρειες είναι σε μαύρο και πορτοκαλί χρώμα, όπως η φετινή εμφάνιση της ομάδας, με την ασπίδα να βρίσκεται διακεκομμένη στα άκρα της ποδιάς. Το Nuovo είναι μονοκύλινδρο 124 cc, υδρόψυκτο, με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Το βάρος του φτάνει τα 111 κιλά.

Μαζί με τα σκούτερ έχει δημιουργηθεί από τη Yamaha Ταϊλάνδης παρόμοια μπουφάν και κράνη που δίνονται μαζί σε κάθε αγορά. Πλήρης η εμφάνιση λοιπόν για τους φιλάθλους της ισπανικής ομάδας και το μόνο που μένει να δούμε σύντομα είναι το αν και κατά πόσο έκανε καλά η Yamaha που δεν έβγαλε special edition και για την Atletico…

(σημ. update… update… μετά τη λήξη του τελικού: ναι, καλά έκανε η Yamaha που ασχολήθηκε μόνο με την Real και τώρα μάλιστα είναι σίγουρο πως αν έχουν ξεμείνει σκούτερ στα μαγαζιά της Μπανκόκ, τη Δευτέρα το πρωί θα γίνουν ανάρπαστα!)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ