fbpx

YAMAHA X-RIDE : ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Με σκούτερ στην Δυτική Ιάβα

 Η περιπέτεια ονομάζεται West Java Adventure 2013 και πρόκειται για ένα προωθητικό βίντεο (όπως δείτε παρακάτω) της Yamaha Ινδονησίας δείχνει ωραιοποιημένα το τι πρόκειται να συναντήσουν οι συμμετέχοντες που θα θελήσουν να διασχίσουν τη χώρα μέσα από την άγρια φύση της… πάνω στα νέα σκουτεράκια της εταιρίας. 

Ένα πολύ ενδιαφέρον σκούτερ, το Yamaha X-Ride (Adventude Edition) εμφανίστηκε πρόσφατα ειδικά για τις ασιατικές αγορές και ειδικότερα για την πολύ ισχυρή Ινδονησιακή αγορά.

Η Ινδονησία έχει τόσο μεγάλη σημασία, που ακόμα και οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ο Jorge Lorenzo και ο Valentino Rossi έχουν γραμμένο πάνω στα δερμάτινα και τη μοτοσυκλέτα τους το σλόγκαν “Semakin di depan” που ανήκει στην ινδονησιακή αντιπροσωπεία και σημαίνει “ενισχύοντας το μέλλον”… σε ελεύθερη μετάφραση. 

Το Yamaha X-Ride της Ινδονησίας είναι ίδιο με το Yamaha TTX-115i της Ταϊλάνδης που είχαμε παρουσιάσει πριν από έναν χρόνο στο Scooternet (πιστοί στην υπόσχεσή μας για “παγκόσμια” ενημέρωση γύρω από τα σκούτερ) και είναι ένα ελαφρύ, τετράχρονο σκούτερ, με αρκετό ύψος από το έδαφος, έτσι ώστε να έχει κάποιες – έστω και λίγο – παραπάνω ικανότητες στην εκτός δρόμου οδήγηση.

Στρογγυλό φανάρι, γυμνό τιμόνι, “χωματερή” εμφάνιση και αύρα περιπέτειας κουβαλάει μαζί του το Yamaha X-Ride, που είναι 2βάλβιδο, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, αερόψυκτο με 115 cc, με απόδοση 7.75 ίππων στις 8.500 σ.α.λ και ροπή 0,85 kgm στις 5.000 σ.α.λ.

Η διάσχιση της Ινδονησίας με σκούτερ γίνεται πιο γοητευτική μέσα από το βίντεο της Yamaha, αρκεί να έχεις καλή παρέα… όπως θα δείτε κι εσείς. Ξεκινάει από την πόλη, πηγαίνει στους αγρούς, τα βουνά, τα ποτάμια, τις παραλίες, τις θάλασσες… παντού.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ