fbpx

YAMAHA-ROCKSTAR SPECIAL EDITION

Το ΒW’s αποκτά “ενέργεια”

H εταιρία energy drink – ενεργειακών ροφημάτων δηλαδή, σε ελληνική μετάφραση – Rockstar συνεργάστηκε με τη γιαπωνέζικη εταιρία Yamaha δημιουργώντας μια ειδική έκδοση του σκούτερ Yamaha BW’s 125 για την ισπανική αγορά.

Η αμερικάνικη εταιρία Rockstar που υποστηρίζει τον περσινό νικητή Jorge Lorenzo στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας στην κατηγορία MotoGP σχεδίασε την εμφάνιση του συμπαθητικού 125αριού σκούτερ, έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο γοητευτικό στους νεαρούς καταναλωτές.

Το σκούτερ διαθέτει έναν μονοκύλινδρο τετράχρονο κινητήρα 125cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό, με διαστάσεις που ταιριάζουν στην κίνηση της πόλης, έτσι ώστε να είναι αποδίδει ροπή στις χαμηλές στροφές

Βέβαια εδώ υπάρχει και ένας περιορισμός για τη συγκεκριμένη έκδοση Rockstar του BW’s αφού θα κατασκευαστεί σε 100 μόλις κομμάτια.

Το πολύ όμορφων γραφικών σκούτερ φοράει άσπρο ελατήριο στο αμορτισέρ και έχει βαμμένη κόκκινη τη δαγκάνα, κάνοντας τα εξαρτήματα αυτά να ξεχωρίζουν στο μάτι.

Η τιμή του θα φτάνει τα 2.399 ευρώ, ενώ μαζί με το σκούτερ δίνονται αποκλειστικά δώρα Rockstar πουκάμισο, καπέλο και μπρελόκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ