fbpx

SYM, 2018: Κάτι ετοιμάζεται για το σαλόνι της EICMA

Έρχονται εκπλήξεις

Έπεσαν τα πρώτα υπονοούμενα. Βγήκαν τα πρώτα teaser για την επερχόμενη έκθεση του Μιλάνου. Η SYM είναι έτοιμη για εκπληξεις και απ’ ότι φαίνεται και στην επίσημη ανακοίνωσή της … δεν κρατιέται

Το σαλόνι της EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) που γίνεται κάθε χρόνο στο Μιλάνο της γειτονικής χώρας – και μαζεύει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου αφού θεωρείται το μεγαλύτερο και σημαντικότερο του κόσμου – αναμένεται πολύ ενδιαφέρον για την ταϊβανέζικη SYM.

Ήδη ανακοινώνει την επίσημη παρουσίαση διάφορων καινοτόμων “δίτροχων” όπως αναφέρει, καθώς και ολοκαίνουργια πειραματικά μοντέλα, σε συνεργασία με Ευρωπαίο συνεργάτη (;) που θα κάνουν μεγάλη εντύπωση”.

Η EICMA ανοίγει τις πόρτες της στις 7 Νοεμβρίου και το πιθανότερο είναι ότι η Sanyang SYM εν συντομία) θα συνεργαστεί με κάποιον ευρωπαϊκό σχεδιαστικό οίκο, πάνω σε κάποιο ή κάποια σκούτερ ή μοτοσυκλέτα-μοτοσυκλέτες.

SYM Maxsym 500, 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι ευσεβείς πόθοι πάντως, δικοί μας και των φίλων των σκούτερ της SYM, είναι να γίνει η παρουσίαση του SYM Maxsym 500, που βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες, ενός εντυπωσιακού πρωτότυπου – που είχαμε δει πριν από δύο χρόνια στην ίδια έκθεση – να περνάει στην παραγωγή.

Θα δούμε άν κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα. Θα ξέρουμε σε έναν περίπου μήνα από σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X