fbpx

SYM MIO 125i CBS Euro4: Μικρό και κομψό

Amore… Mio

Απευθύνεται στο γυναικείο φύλο, με τις γνωστές οβάλ γραμμές να επιστρέφουν ενισχυμένες. Το SYM Μίο 125 έρχεται ξανά στην αγορά μας δυναμωμένο και στην ουσία ξανασχεδιασμένο από την αρχή…

Με γλυκούτσικο σχήμα και γλυκό όνομα απευθυνόμενο κυρίως σε νεαρές σκουτερίστριες, το SYM Mio 125i CBS χαιρετίζει τις προδιαγραφές Euro4 με ανανέωση σε όλους τους τομείς.

Tώρα γίνεται πιο χαριτωμένο, μαλακώνει ακόμα περισσότερο τις γραμμές του, υιοθετεί ταιριαστές διχρωμίες-τριχρωμίες, αλλάζει το σχήμα και τη διάταξη του προβολέα.

Ο χαρακτηριστικός προβολέας των SYM Mio εμπλουτίζεται σχεδιαστικά και εκμοντερνίζεται, κι έτσι το σκούτερ γίνεται ακόμα πιο γοητευτικό προς το γυναικείο κοινό στο οποίο παραδοσιακά απευθύνεται.

To επίσης “σήμα κατατεθέν” γυμνό τιμόνι είναι εδώ, όπως επίσης και μια καλοφτιαγμένη και καλοσχεδιασμένη καφετί σέλα.

Μικρό σε διαστάσεις και compact από πλευράς όγκων το Mio, με κάποια “φουσκώματα” στο πλαστικό κουστούμι του, που το κάνουν να μοιάζει ακόμα πιο άκακο στο μάτι και φιλικό προς τον χρήστη.

Με μικρό βάρος στα 99 κιλά και χαμηλή σέλα στα 750 χιλιοστά, το SYM Mio 125i CBS διαθέτει σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS για το δισκόφρενο μπροστά και το ταμπούρο πίσω.

Οι τροχοί είναι αμφότεροι 10 ιντσών δίνοντας μοναδική ευελιξία στους ελιγμούς, το μεταξόνιο είναι μικρό στα 1.250mm, ενώ το ντεπόζιτο χωράει 5,2 λίτρα.

Σύμφωνα με τον τυποποιημένο κύκλο το SYM Mio 125i CBS καταναλώνει (ιδανικά) κάτι παραπάνω από δύο λίτρα καυσίμου για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Τα όργανα διαθέτουν και οθόνη LCD πολλαπλών ενδείξεων, ενώ το οπίσθιο φωτιστικό είναι LED.

Υπάρχει χώρος κάτω από τη σέλα για ένα ανοικτό κράνος, αλλά και ντουλαπάκι στην ποδιά.

Ο κινητήρας είναι τετράχρονος, αερόψυκτος, με δύο βαλβίδες με τροφοδοσία ψεκασμού, που αποδίδει 9.6 ίππους στις 7.000rpm.

Όλα πάνω στο SYM Mio 125i συνηγορούν στη δημιουργία ενός σκούτερ που θα είναι πολύ ευκολοοδήγητο και ιδανικό για την πόλη και μάλιστα την μποτιλιαρισμένη.

Η τιμή του SYM Mio 125i CBS Euro4 ανακοινώθηκε στις 2.275 ευρώ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΤΙΜΗ:2.275 ευρώ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ:Τετράχρονος, αερόψυκτος, 2βάλβιδος, με τροφοδοσία ψεκασμού
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ:9.6 ίπποι, στις 7.000rpm
ΑΝΑΡΤΗΣΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ / ΠΙΣΩ:
Τηλεσκοπικό πιρούνι / Ένα αμορτισέρ
ΦΡΕΝΟ
ΜΠΡΟΣΤΑ / ΠΙΣΩ:
Δισκόφρενο / Ταμπούρο CBS
ΤΡΟΧΟΣ
ΜΠΡΟΣΤΑ / ΠΙΣΩ:
10 ίντσες / 10 ίντσες
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ:1250 mm
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ:750 mm
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ:5,2 lt
ΒΑΡΟΣ:99 kg
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. Αθήνα : Θησέως 309, τηλ. 210 9403880, Υπόλ. Ελλάδα : τηλ. 24310 56101

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ