fbpx

SYM SYMPHONY CARGO 125i, CBS, E4: Γενικών μεταφορών

Ένας εργάτης με πτυχίο

Το κλασικής εμφάνισης SYM Symphony 125i κερδίζει το επώνυμο Cargo, λόγω του ότι έχει φορέσει μια μεγάλη σχάρα στην ουρά του. Μια σχάρα που προορίζεται για κουβάλημα φορτίων για επαγγελματίες.

Ντελιβεράδες, κούριερ, διανομείς ταχυφαγείων, αλυσίδων fast food επί σειρά ετών, για δεκαετίες καλύτερα, χρησιμοποιούσαν σχεδόν αποκλειστικά παπιά για τις μεταφορές τους.

Όμως και στο χώρο των μεταφορών και των delivery τα σκούτερ έκαναν την είσοδό τους, κι έτσι βλέπουμε τελευταία ολοένα και περισσότερα στους δρόμους να κουβαλούν στην πλάτη τους τα γνωστά “κουτιά”.

Το SYM Symphony 125i Cargo CBS γίνεται το πρώτο “επαγγελματικό” σκούτερ που πληροί τις προδιαγραφές Euro4, για αυτό και κερδίζει τον όνομα “εργάτης με τίτλο”.

Μισή είναι η σέλα του Cargo, προορίζεται μόνο για τον αναβάτη και πίσω – εκεί που υπήρχε πριν το δεύτερο τμήμα της σέλας για τον συνεπιβάτη το SYM Symphony 125i Cargo CBS διαθέτει μια μεγάλη, ειδικά σχεδιασμένη γεροδεμένη σχάρα.

Τα φορτία μπορούν να προσδένονται πάνω της με ασφάλεια, ενώ το σκούτερ μπορεί να μεταφέρει συμπληρωματικά και στο επίπεδο δάπεδό του.

Χρήσιμοι θα φανούν και οι 2 επιπλέον κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι, κάτω από τη σέλα και στο ντουλαπάκι της ποδιάς, όπου υπάρχει και παροχή ρεύματος 12V.

Ο τετράχρονος κινητήρας του SYM Symphony 125i Cargo CBS είναι αερόψυκτος, αποδίδει 10,5 ίππους στις 8.500 σαλ και πληροί τις προδιαγραφές ρύπων EURO4.

Η τροφοδοσία γίνεται με ψεκασμό (ανακοινώσιμη κατανάλωση 2.77lt/100km).

Το ειδικά σχεδιασμένο, ενισχυμένο κεντρικό σταντ, προσφέρεται για εύκολο στήσιμο του σκούτερ ακόμη και κατά τη μεταφορά φορτίων μεγάλου βάρους. Επιπλέον το πλαϊνό σταντ συμπεριλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό.

Τα δύο αμορτισέρ πίσω είναι ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων και σε συνδυασμό με το στιβαρό πλαίσιο και τους τροχούς 16 ιντσών προσφέρουν ευστάθεια ακόμα και κατά τη μεταφορά φορτίων.

Το φρενάρισμα επιτυγχάνεται χάρη στα 2 δισκόφρενα τύπου μαργαρίτα διαμέτρου 260mm μπροστά και 240mm πίσω, που είναι εφοδιασμένα με συνδυασμένο σύστημα πέδησης (CBS).

Η τιμή του SYM Symphony 125i Cargo CBS δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Περισσότερες πληροφορίες: Γκοργκόλης ΑΕ, Θησέως 309, Αθήνα, τηλ: 210 9403880, www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ