fbpx

HJC i90 Grey, 2020: Nέο ανοιγόμενο κράνος

 Για την πόλη και το ταξίδι

Το νέο “ανοιγόμενο” (flip up) κράνος HJC i90 Grey, μοντέλο 2020, έφτασε στην Ελλάδα και μάλιστα προσφέρεται απο την αντιπροσωπεία της κορεατικής HJC σε τιμή ευκαιρίας.

Πρόκειται για το κράνος που θα χρησιμοποιούμε για τον επόμενο χρόνο σε καθημερινή χρήση, αλλά και σε φωτογραφίσεις και δοκιμές του Scooternet.

Στο τέλος της δοκιμής θα αφιερώσουμε ένα άρθρο σχετικά με την αξιολόγησή του σε όλους τους τομείς.

Μόλις έφτασε στα καταστήματα λοιπόν το μοντέλο 2020 HJC i90 Grey και προσφέρεται στην τιμή των 190 ευρώ, από 230 που είναι η αρχική του.

Σχεδιασμένο από τη Νο1 εταιρία κρανών στον κόσμο HJC, το i90 είναι ανοιγόμενο και έχει προδιαγραφές Dual Homologation P/J.

Διαθέτει ιδιαίτερο σχήμα, είναι κατασκευασμένο από πολυκαρμπονάτο τελευταίας τεχνολογίας (Advanced Polycarbonate l ) και προτείνεται για χρήση πόλης και τουρισμού. Το σχήμα του έχει προέλθει από σχεδίαση CAD και έχει εξελιχθεί σε αεροδυναμική σήραγγα, ώστε να αντιστέκεται στη ροή του αέρα. Με όλα αυτά προσφέρει υψηλό δείκτη ασφάλειας και μειωμένο βάρος.

Η ανοιγόμενη γνάθος έχει ιδιαίτερη σχεδίαση, κατεβαίνει χαμηλά και ανοίγει εύκολα από μονό κουμπί στο ρύγχος της. Εσωτερικά της γνάθου διαθέτει υφασμάτινη “φραγή” για τον αέρα. Η ζελατίνα είναι αντιχαρακτική με πολύ ευρύ και μελετημένο οπτικό πεδίο, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για χρήση μέσα στην πόλη.

Η ζελατίνα ρυθμίζεται σε διάφορα σημεία (ανοικτή-κλειστή) και διαθέτει τις αναμονές για σύστημα αντιθαμβωτικής εσωτερικής ζελατίνας που παρέχεται μαζί με το κράνος. Εσωτερικά υπάρχει και συρόμενη εξτρά φιμέ ζελατίνα για τις ηλιόλουστες μέρες.

Η εσωτερική επένδυση του HJC i90 Grey (Supercool Interior) είναι από εξελιγμένα υλικά με αντι-βακτηριακό ύφασμα και είναι αφαιρούμενη και πλενόμενη. Παράλληλα, το κράνος είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να δεχθεί ενδοεπικοινωνία (SmartHJC Bluetooth).

Τιμή: 190 ευρώ, από 230 ευρώ (αρχική)

Περισσότερες πληροφορίες: Colori Posto, Λεωφ. Καλλιρόης 15, Αθήνα, τηλ: 210 9245980 www.coloriposto.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ