fbpx

SYM SYMPHONY ST 200i ABS, 2017: Εuro4 πλέον

Ένα Best Seller που βελτιώνεται

Με το σλόγκαν “Απόλυτος Κυρίαρχος” διαφημίζεται το, προδιαγραφών Εuro4, SYM Symphony ST 200i ABS, που είναι το νέο μοντέλο για το 2017 και αποτελεί τη συνέχεια του  best seller σκούτερ ST 200 στην ελληνική αγορά.

Βασική διαφορά του νέου SYM Symphony ST 200i 2017 είναι η ύπαρξη του ABS στον στάνταρ εξοπλισμό, αντί του συνδυαζόμενου συστήματος πέδησης CBS, του μοντέλου Euro3.

Παρά την προσθήκη ABS η τιμή του νέου 200αριού έχει ανέβει κατά 50 μόλις ευρώ και διαμορφώνεται στα 2.295 ευρώ (η τιμή του SYM Symphony ST 200 CBS είναι 2.245 ευρώ).

Μετά από δύο χρονιές με κορυφαίες πωλήσεις για το ST 200, το νέο Symphony ST 200i ABS, αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας των Symphony και πληροί πλέον τις αυστηρές προδιαγραφές Εuro4 στον τομέα των ρύπων, αλλά και βελτιωμένο σύστημα πέδησης (ABS) για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Διαθέτει επίσης LED φώτα θέσης και οπισθίου φωτιστικού σώματος, όργανα με 2 ψηφιακές οθόνες και δυνατότητα προσαρμογής των ενδείξεων, μεγάλα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.

Επίσης στον εξοπλισμό υπάρχει αντικλεπτικός διακόπτης κάτω από τη σέλα (όπου υπάρχει και μεγάλος αποθηκευτικός χώρος για ένα κράνος φουλφέις), πλαϊνά προστατευτικά ποδιάς με φινίρισμα αισθητικής carbon, και νέα γκριπ.

Επίσης υπάρχει ντουλαπάκι που κλειδώνει, μεταφοράς διαφόρων μικροπραγμάτων με παροχή USB, επίπεδο δάπεδο, ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας με διακόπτη και πλαϊνό στάντ με διακόπτη ασφαλείας, αλλά και γάντζος για την ανάρτηση χειραποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς.

Μερικά χαρακτηριστικά του SYM Symphony ST 200i ABS 2017, Εuro4

Τροφοδοσία με ηλεκτρονικό ψεκασμό EFI για χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και προδιαγραφές Εuro4

Ιποδύναμη 12 ίππων, στις 7.500 rpm

Σύστημα πέδησης με δισκόφρενα (260mm μπροστά και 240 πίσω) τύπου μαργαρίτα, με 2έμβολες δαγκάνες

Ρυθμιζόμενα αμορτισέρ σε 3 θέσεις

Ύψος σέλας, στα 79 εκατοστά από το έδαφος

Χώρος κάτω από τη σέλα για την αποθήκευση κράνους

Σχάρα, με ενσωματωμένες πλαϊνές χειρολαβές συνεπιβάτη.

Διατίθεται σε τέσσερις χρωματισμούς: Λευκό , Μαύρο Black-Silver, Μπλε Blue-Black και Καφέ Titanium

Περισσότερες πληροφορίες: Γκοργκόλης, Θησέως 309, Αθήνα, τηλ: 210 9403880, www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ