fbpx

SYM GTS 300i F4 ABS: Με Stop & Start στην Ελλάδα!

Πρωτιά SYM

Πρωτιά στην τεχνολογική καινοτομία απονέμεται στη SYM που λανσάρει το πρώτο maxi scooter 300 κυβικών με σύστημα Stop&Start. Το SYM GTS 300i F4 ABS Stop & Start έχει τιμή ίδια με το GTS 300 ABS στα 4.595 ευρώ, με πληρωμή μετρητοίς.

Είχε παρουσιαστεί στα σαλόνια της Ευρώπης εδώ και καιρό. Γράφαμε τότε, μετά από το σαλόνι του Μιλάνο το 2013: Η SYM καινοτομεί και προλαβαίνει τον ανταγωνισμό, με το GTS 300i F4 να γίνεται το πρώτο maxi scooter μεσαίου κυβισμού στον κόσμο που υιοθετεί το σύστημα “Start&Stop” στον κινητήρα του”.

Tο μοντέλο του σαλονιού, που ήταν πρωτότυπο, δεν πέρασε αμέσως στην παραγωγή, και παρότι από τότε πέρασαν διόμιση χρόνια και πάλι η SYM πρόλαβε τον ανταγωνισμό.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το νέο SYM GTS 300i ABS Start & Stop χρησιμοποιεί τον κινητήρα «F4» με 29 ίππους, ενώ τον τομέα των φρένων αναλαμβάνει το πιο εξελιγμένο σύστημα ABS της Bosch.

Mέσω του συστήματος start & stop απενεργοποιείται και επανεκκινείται αυτόματα ο κινητήρας, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές ρύπων και την περιττή φθορά του κινητήρα σε συνθήκες στάσης και λειτουργίας στο ρελαντί (δείτε πως δουλεύει στο 2.40΄ του βίντεο που ακολουθεί)

Χάρη στο σύστημα start & stop της SYM η κατανάλωση του GTS είναι μειωμένη κατά 7,6%.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για να λειτουργήσει το start & stop χρησιμοποιεί δεδομένα θερμοκρασίας κινητήρα, τάσης της μπαταρίας και την κίνηση του scooter για να σβήσει τον κινητήρα, ο οποίος επανεκκινείται και πάλι αυτόματα με το άνοιγμα το γκαζιού.

Η τιμή του νέου SYM GTS 300i F4 ABS Start & Stop είναι 4.795 ευρώ και 4.595 ευρώ, με πληρωμή τοις μετρητοίς.

Περισσότερες πληροφορίες: Γκοργκόλης, Θησέως 309, Αθήνα, τηλ: 210 9403880, www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ