fbpx

QJ Motor ATR 125/150 2024: Τα Adventure της QJ

Και στην άσφαλτο και στο χώμα, με σκούτερ

Παρουσιάστηκε στην έκθεση του Μιλάνου ένα νέο μοντέλο της QJMotor για το 2024 που καλύπτει την κατηγορία των σκούτερ Adventure – Crossover

Εννοείται πως η QJ Motor θέλει να είναι παρούσα στη νέα κατηγορία των σκούτερ “περιπέτειας” και γι’ αυτό παρουσίασε το νέο ATR 125/150 με “έντονη” αισθητική, δύο προβολείς, και μεγάλη ζελατίνα στο αιχμηρό μπροστινό τμήμα του φέρινγκ του.

Μάλιστα η ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος, για να προσφέρει προστασία και στις υψηλότερες ταχύτητες, αλλά και να προσαρμόζεται (στη χαμηλή θέση) σε συνθήκες πόλης.

Χαρακτηριστικό είναι το ψηλό τούνελ ανάμεσα στο πάτωμα που υπαινίσσεται ενισχυμένο σωληνωτό πλαίσιο που θα μειώνει τις ελαστικότητές του.

Το τιμόνι είναι ψηλά και η σέλα για αναβάτη/συνεπιβάτη δείχνουν να είναι μεγάλες.

Οι τροχοί του QJMotor ATR 125/150 είναι 14 ιντσών μπροστά και 13 ιντσών πίσω και φορούν ελαστικά μικρής χρήσης δρόμου/χώματος.

Ο κινητήρας των ATR 125/150 είναι μοντέρνος, μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος με πλαϊνό ψυγείο στη δεξιά του πλευρά και διαθέτει 4βάλβιδη κυλινδροκεφαλή, αν και η μέγιστη ισχύς του δεν ανακοινώθηκε.

Το ύψος της σέλας έχει περιοριστεί στα 770 mm, με την πίσω ανάρτηση (δύο αμορτισέρ) να χαρακτηρίζεται απο τα ξεχωριστά ρεζερβουάρ (λαδιού-αερίου) και το μεγάλο τους μήκος.

Υπάρχουν κυματιστά δισκόφρενα και στους δύο τροχούς με ABS, το βάρος ανακοινώθηκε στα 132 κιλά και η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ στα 8 λίτρα.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την ολοένα και αυξανόμενη γκάμα της QJMotor, όπως και την ανακοίνωση των τιμών των νέων σκούτερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X