fbpx

PEUGEOT STREETZONE 50, 2018: H επαναφορά των 50αριών

Επιτέλους ζωντάνια!

Να λοιπόν που εμφανίζεται στην ελληνική αγορά το νέο Peugeot Streetzone 50 και ζωντανεύει ξανά την κατηγορία των 50 κυβικών.

Πραγματικά είναι να συμφωνείς με το σλόγκαν Smells like teen spirit”, που αναφέρεται στο δελτίο τύπου της αντιπροσωπείας, που παρουσιάζει το Peugeot Streetzone 50 και ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνισή του, που είναι ξεχωριστή.

Νεανικό και σπορτίφ το design δίνει υποσχέσεις για offroad οδήγηση, με πλούσιο για την κατηγορία του εξοπλισμό, το νέο Streetzone 50 είναι φτιαγμένο για εύκολες καθημερινές διαδρομές στην πόλη, αλλά και σαν σκούτερ αναψυχής στις διακοπές.

Το Peugeot Streetzone 50 έχει έντονα, trendy χρώματα και ιδιαίτερα γραφικά, που τονίζουν την προσωπικότητά του.

Στοιχεία όπως το γυμνό τιμόνι, οι sport καθρέφτες και η racing εξάτμιση με τον πρωτότυπο προφυλαχτήρα, οι μαύρες γρίλιες που πλαισιώνουν τα φώτα μπροστά και πίσω, οι αλουμινένιες επενδύσεις στο δάπεδο και τα μαρσπιέ συνεπιβάτη με διάτρητο σχεδιασμό, προσδίδουν ξεχωριστό στυλ στο Streetzone.

Το Streetzone διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη LCD, που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον αναβάτη.

Το νέο 50άρι της Peugeot είναι εξοπλισμένο με ισχυρό δίχρονο κινητήρα, προσφέροντας καλές επιδόσεις. Το ανεστραμμένο πιρούνι και τα φαρδιά τρακτερωτά ελαστικά, πέρα από την εμφάνιση προσφέρουν δυνατότητα κίνησης σε άσφαλτο και χώμα.

Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που χωράει ένα φουλφέις κράνος, ενώ υπάρχουν επιπλέον δυνατότητες μεταφοράς αντικειμένων στο επίπεδο δάπεδο, όπου υπάρχει και γάντζος στερέωσης.

Η σέλα είναι δύο θέσεων, δίχρωμη (μαύρη-γκρι), ενώ για τον συνεπιβάτη υπάρχουν εργονομικές χειρολαβές και αναδιπλούμενα μαρσπιέ.

Το νέο Peugeot Streetzone 50 είναι διαθέσιμο στην τιμή των 1.489 ευρώ σε 3 μοναδικούς χρωματισμούς: Curacao Blue (μπλε), Pulsar Orange (πορτοκαλί), Fluo Apple Green (πράσινο)

Περισσότερες πληροφορίες: www.peugeotscooters.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ