fbpx

PEUGEOT PULSION 125: Ήρθε στην Ελλάδα – Ανακοίνωση τιμής

 Σκούτερ GT και υψηλή τιμή

Τα 125άρια σκούτερ πετυχαίνουν εξαιρετικές πωλήσεις στην Ευρώπη και για αυτό οι κατασκευαστές επενδύουν σε αυτά παρουσιάζοντας νέα μοντέλα. Μερικά από αυτά μάλιστα στοχεύουν στην premium κατηγορία, ανεβάζοντας την τιμή τους ψηλά. Ένα από αυτά είναι και το Peugeot Pulsion 125 ABS, που έφτασε στην Ελλάδα… με υψηλή τιμή για τα δικά μας δεδομένα.

Το παράδειγμα της Honda φαίνεται να ακολουθεί η Peugeot, αφού βλέπει ένα πολυτελές και ακριβό 125άρι σκούτερ, το Honda Forza 125 να φιγουράρει με πολλές πωλήσεις πρώτο στη γαλλική αγορά και έτσι προχώρησε στην παρουσίαση του Peugeot Pulsion 125 ABS.

Η τιμή που ανακοινώθηκε στην Ελλάδα από την αντιπροσωπεία είναι τα 4.889 ευρώ, μια τιμή “παράλογη” για την αγορά μας, τη στιγμή που υπάρχουν πολύ αξιόλογα 300άρια σκούτερ στις 3,6-3,9 χιλιάδες ευρώ!

Το Urban GT της – πρώην γαλλικής και νυν ινδικής ιδιοκτησίας – Peugeot καλύπτει την αστική και την υπεραστική χρήση, με μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα, ο οποίος κατασκευάζεται όπως και το υπόλοιπο σκούτερ στη Γαλλία.

Είναι τύπου Powermotion, υγρόψυκτος, 4βάλβιδος με ψεκασμό και αποδίδει 14,6 ίππους και 11,9 Nm ροπής.

Το Peugeot Pulsion 125 ABS έχει μεσαίες διαστάσεις με υψηλή ποδιά και ζελατίνα και εξίσου υψηλό βάρος κοντά στα 170 kg.

Αισθητικά το Peugeot δανείζεται στοιχεία από τα αυτοκίνητα με δυο προβολείς LED, μια μεγάλη γρίλλια ανάμεσα σε αυτούς και το χρωμιωμένο σήμα-λιοντάρι πάνω στη ζελατίνα.

Το Peugeot Pulsion 125 ABS είναι εφοδιασμένο με σύστημα συνδεσιμότητας κινητού με τα όργανα του σκούτερ (i-Connect). Οι πληροφορίες μεταφέρονται στην οθόνη TFT – με τις επιλογές να γίνονται μέσω περιστροφικού επιλογέα στην άκρη του τιμονιού – όπως κλήσεις, sms και άλλες ειδοποιήσεις.

Το ρεζερβουάρ είναι 12 λίτρων, οι τροχοί 14-ιντσών, υπάρχει keyless Smart Key, ABS και στους δύο τροχούς αλλά και χώρος για δυο κράνη (ένα φουλφέις κι ένα jet).

Περισσότερες πληροφορίες: ΤΕΟΜΟΤΟ, Λεωφ. Κηφισσού 29, 165 43, Αθήνα Τηλ: +30 210 3410684, www.peugeotscooters.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ