fbpx

KEEWAY DARKBLADE 125i CBS, 2018: Νέο, σπορ σκούτερ

Ακόμα ένα σπαθί για την πόλη

Η Keeway, πέρα από τις έξι διαφορετικές μοτοσυκλέτες 125 cc που παρουσίασε, έφερε στο σαλόνι της EICMA στο Μιλάνο, κι ένα πολύ ενδιαφέρον από πλευράς εμφάνισης, σπορ σκούτερ, που ονομαζόταν Keeway Darkblade 125 CBS προδιαγραφών Euro4. Κείμενα: Javier Serrano Φωτογραφίες: Eduardo Serrano

Οι ισπανοί φίλοι μας από το www.moto125.cc μας ενημερώνουν για τα νέα μοντέλα της Keeway που ανήκει όπως και η Benelli στο Group Qiangjiang για ένα καλαίσθητο 125άρι σκούτερ που παρουσιάστηκε στην EICMA 2017.

Πρόκειται για το Keeway Darkblade 125 CBS που είναι το αδελφάκι του Keeway CityBlade 125, που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα.

Ενώ τα βασικά (πλαίσιο, κινητήρας) η Keeway έχει ξανασχεδιάσει το κουστούμι, που είναι πλέον πιο σπορ και επιθετικό, ειδικά στο μπροστινό τμήμα.

Αυτό το μοντέλο έφτασε την τελευταία στιγμή στο περίπτερο της Keeway, γι’ αυτό και δεν εμφανιζόταν στο Presskit της μάρκας. Για αυτό το λόγο και δεν έχουμε στα χέρια μας φωτογραφίες στούντιο.

Το νέο DarkBlade (το “σκοτεινό” σπαθί) είναι εξελιγμένο CityBlade, το οποίο από πλευράς εμφάνισης είναι πιο συντηρητικό, κερδίζοντας μια πιο σπορ και επιθετική εικόνα.

Έχει το ίδιο πλαίσιο, τροχούς 14 ιντσών, δισκόφρενα μπροστά-πίσω και σύστημα CBS.

Στη νέα σχεδίαση του μπροστινού τμήματος – που είναι και η πιο εντυπωσιακή – έχουν καταργηθεί οι δύο προβολείς και στη θέση τους υπάρχει ένας μονός, που πλαισιώνεται από φωτιστικά σώματα LED.

Αλλάζει επίσης το τιμόνι που τώρα είναι πλέον κρυμμένο πίσω από πλαστικά. Το όργανο είναι πλήρως ψηφιακό, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος.

Η σέλα δείχνει να είναι ευρύχωρη, ενώ το επίπεδο δάπεδο είναι από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Keeway Darkblade 125 ακόμα πιο εύχρηστο.
Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ