fbpx

MOTOWAY: Επέτειος 30 ετών, 1986 – 2016

Δυναμική πορεία τριών δεκαετιών

Φέτος η εταιρία Motoway συμπληρώνει 30 χρόνια στον χώρο των δύο τροχών, αντιπροσωπεύοντας μεγάλες και αξιόλογες εταιρίες και διαθέτοντας ένα δίκτυο άνω των 2.000 συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Με την ευκαιρία της επετείου των 30 χρόνων η Motoway δημιούργησε μια νέα σελίδα στο Facebook δηλώνοντας τα παρακάτω: “Η Motoway σας καλωσορίζει στη νέα της επίσημη εταιρική σελίδα στο Facebook! 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χονδρικό εμπόριο ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσικλετών, όπως και μοτοσικλετών, scooter και παπιών. Ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας που μας στηρίζουν και όλους όσους προωθούν τα προϊόντα μας”.

Motoway-30-xronia

Η εταιρία Motoway ιδρύθηκε το 1986 και όπως συνεχίζει το δελτίο τύπου Σας δίνουμε την υπόσχεση ότι θα παραμείνουμε πιστοί στις αξίες μας και στην επιθυμία μας να σας εξυπηρετούμε όπως μέχρι σήμερα”.
Με την ευκαιρία της επετείου δημιουργήθηκαν τρεις νέες σελίδες στο Facebook για εταιρίες που αντιπροσωπεύει η Motoway:
1. Bel-Ray GR
2. SBS GR
3. Keeway Gr
H Motoway, με περισσότερα από 20.000 είδη, τα οποία διατίθενται και μέσω του B2B e-shop www.motoway.gr. έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 7.000 m2 και 3 καταστήματα: ένα στη Θεσσαλονίκη (κεντρικό), ένα στην Αθήνα και ένα στον Βόλο.

Η Μοtoway συνεργάζεται με πάνω από 2.000 συνεργάτες του χώρου των ανταλλακτικών και αξεσουάρ moto, και περισσότεροι από 300 συνεργάτες σε scooter και μοτοσυκλέτες.

bel-ray-logoSm

Η Motoway είναι αντιπρόσωπος των σκούτερ και μοτοσυκλετών Keeway, της SBS (τακάκια), STR (κράνη), IRC (ελαστικά), GK (μπαταρίες), Bel-Ray (λιπαντικά), RK (αλυσίδες κίνησης), Yuasa (μπαταρίες), κ.ά. Διαβάστε περισσότερα στο εταιρικό προφίλ της εταιρίας.

Περισσότερες πληροφορίες: Στο δίκτυο συνεργατών της MOTO WAY, Καμπράνης Α.Ε., Θεσσαλονίκη (Κεντρικό) Γιαννιτσών 59, τηλ.: 2310 515 557, Αθήνα: Δήμητρας 3, τηλ.: 210.515.64.47- 9, www.motoway.gr

Motoway

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ