fbpx

YAMAHA XMAX 250: ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Φθηνότερο, με μεγαλύτερη εγγύηση

 Η μείωση της τιμής του δημοφιλέστερου σκούτερ της Yamaha και για το 2012, του ΧΜΑΧ 250 είχε ανακοινωθεί από την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ήδη από τα μέσα Φεβρουαρίου, κατεβαίνοντας στα 4.650 ευρώ. Τώρα έρχεται και η επέκταση της εγγύησης κατά έναν χρόνο.

Η μεγάλη πίστη στο συγκεκριμένο μοντέλο που επιδεικνύει η Yamaha είναι φανερή, πως να μην είναι εξ’ άλλου, μιας και το ΧΜΑΧ των 250 κυβικών αντιστέκεται σθεναρά και εμφανίζει καλές πωλήσεις σε Ελλάδα (14ο στην κατάταξη) και Ευρώπη… μέσα σε μια θάλασσα 300αριών σκούτερ. Έτσι το “απλό” Yamaha ΧΜΑΧ 250 μείωσε την τιμή του στα 4.650 ευρώ και το ΧΜΑΧ με ABS στα 5.090 ευρώ.

Τώρα η εταιρία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, επίσημος διανομέας των Yamaha στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι προσφέρει και 3ο χρόνο εργοστασιακής εγγύησης στο Yamaha ΧΜΑΧ.

Κάθε δίκυκλο Yamaha άνω των 50 κυβικών εκατοστών καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών.H MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ εξασφάλισε για τους κατόχους ΧΜΑΧ έναν παραπάνω χρόνο εγγύησης, τον οποίο καλύπτει σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία MAPFRE Asistencia.


Η συγκεκριμένη πρόσθετη εγγύηση ενός επιπλέον έτους για τα Yamaha XMAX, ξεκινάει αμέσως μετά τη λήξη της διετούς εργοστασιακής εγγύησης, εφόσον το scooter δεν έχει υπερβεί τα 24.000 χλμ. στο διάστημα των 2 ετών χρήσης, κάτι που πρέπει να πιστοποιηθεί από το Συμβεβλημένο Συνεργείο που θα πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο service. Η διάρκεια της πρόσθετης εγγύησης είναι 1 χρόνος ή 10.000 χλμ. – όποιο έρθει πρώτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ