fbpx

YAMAHA SCOOTERS: Στα χέρια της αστυνομίας

Άσπρα με σειρήνες και ασυρμάτους

Όχι δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα μοντέλα στην αγορά. Όχι δεν είναι για τον πολύ κόσμο, είναι για την αστυνομία ή τις αστυνομίες του κόσμου. Η Yamaha μετέτρεψε 4 πολιτικά μοντέλα σκούτερ σε μοντέλα αστυνομικά, ρίχνοντάς τα στον πόλεμο ενάντια στο έγκλημα ή τις παραβάσεις αν θέλετε…

2016_Yamaha Xmax 125 Administrations

2016_Yamaha Xmax 125 Administrations

Δεν ξέρουμε κατά πόσο ένας ιδιοκτήτης σκούτερ θα δηλώσει ευχαριστημένος αν δει το αγαπημένο του σκούτερ στα χρώματα (και τα σήματα και τους φάρους) της αστυνομίας. Υποθέτουμε ότι εξαρτάται από το άτομο.

Όπως και να έχει μάλλον οι ιδιοκτήτες των Yamaha TMAX 530 θα είναι αυτοί που θα δυσαρεστηθούν κάμποσο, αφού και αυτό το δημοφιλές μοντέλο προτείνεται από τη Yamaha για αστυνομική χρήση, φορτωμένο με τα “καλούδια” που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ειδική έκδοση θα υπάρχει και σε ΧΜΑΧ 250 για τον ίδιο σκοπό.

2016_Yamaha TMAX Police

2016_Yamaha TMAX Police

Επίσης θα υπάρχει μοντέλο της ΜΒΚ, θυγατρικής της Yamaha, που παίρνει αυτούσια τα σκούτερ της γιαπωνέζικης εταιρίας και αλλάζει μόνο το όνομα, τα οποία μάλιστα θα εξοπλίσουν την γαλλική εθνική αστυνομία και τη γαλλική χωροφυλακή, μεταξύ άλλων.

2016_MBK Ocito Police

2016_MBK Ovetto Police Municipale

Τα ειδικά μοντέλα για την παρπάνω χρήση παρουσιάστηκαν στην ειδική έκθεση Milipol 2015, που έγινε πριν από λίγες μέρες στο Παρίσι. Yamaha TMAX 530, ΧΜΑΧ 250 αλλά και Nmax 125 και MBK Ovetto 50 ήταν παρόντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ