fbpx

YAMAHA NOZZA GRANDE SWAROVSKI: Mε 43.000 κρυστάλλους!

“Πέτρες” παντού…

“Όχι άλλο κάρβουνο!” φώναζε ο έλληνας ηθοποιός σε παλιά ταινία, όπως θα αρχίσουμε κι εμείς να φωνάζουμε σε λίγο “Όχι άλλα Σβαρόφσκι!”. Ναι κύριοι, είναι το τρίτο σκούτερ που βρήκαμε ότι έχει υποστεί αυτή τη δοκιμασία…

Σε κάποιον πρέπει να αρέσει αυτό το θέαμα, κάποιος πρέπει να εξιτάρεται, δεν εξηγείται αλλιώς ή μήπως σε κάποια; Μόνο για λόγους έκθεσης και εντυπωσιασμού παρουσιάζονται τέτοια κομμάτια και αυτό το σκούτερ που βλέπετε είναι ένα “ασιατικό” Yamaha Nozza Grande, “Edition Swarovski Crystal”.

Είχαμε παρουσιάσει στο παρελθόν πρώτα μια πανάκριβη Vespa αξίας 300 χιλιάδων ευρώ και μετά ένα εκθεσιακό σκούτερ της Kymco. Το τελευταίο κρούσμα εμφανίστηκε σε περσυνό σαλόνι.

Σε περίπτερο της Yamaha, πάνω σε βάθρο ένα Nozza Grande 125 τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών λόγω του ότι είχαν κολληθεί με το χέρι φυσικά – άπειρη υπομονή και προσεκτική δουλειά αυτός/η που το έκανε – ούτε λίγο-ούτε πολύ 43.000 κρύσταλλοι της Swarovski, φτιάχνοντας ένα μοναδικό κομμάτι.

Ε, τι θα ήταν; Μοναδικό θα ήταν, φαντάζεστε να έβγαινε στην παραγωγή; Αδύνατον, αφού θα είχε αστρονομική τιμή.

Η διάμετρος του κάθε κρυστάλλου ήταν από 3mm μέχρι 9mm, οι οποίοι ήρθαν κατευθείαν από την Αυστρία, όπου βρίσκεται η Swarovski.

Το Yamaha Nozza Grande χρησιμοποιεί κινητήρα Blue Core 125cc και θεωρείται “γυναικείο” στην αγορά του Βιετνάμ όπου διατίθεται και κοστίζει περί τα 1.600 ευρώ. Η τιμή του Yamaha Nozza Grande, “Edition Swarovski Crystal” δεν ανακοινώθηκε, αλλά υπολογίστε την καμιά εκατοστή φορές πάνω από αυτήν του απλού σκούτερ.

Πάντως, τελικά θα υποχωρήσουμε, η τέχνη του δημιουργού, ειδικά στις λεπτομέρειες, πάνω στο συγκεκριμένο σκούτερ είναι όντως εντυπωσιακή.

Πηγή: www.webike.vn

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ