fbpx

VESPA CLUB ΠΕΙΡΑΙΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Στο Πασαλιμάνι, στον Πειραιά

Ρετρό διάθεση, εικόνες από το παρελθόν και άρωμα μιας άλλης ρομαντικής εποχής έρχεται στο Πασαλιμάνι σε συνεργασία με το Vespa Club Πειραιά, που φέτος κλείνει τα 23 χρόνια από την ίδρυση του: την Κυριακή 17 Νοεμβρίου μια ξεχωριστή έκθεση Βέσπας σας περιμένει να θαυμάσετε σημαντικά, κλασικά κομμάτια από την πολυετή της ιστορία.

Δεν είναι λίγοι οι φίλοι των κλασικών Vespa, ένα σκούτερ που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει φανατικούς φίλους, αλλά και συλλέκτες. Η μεθαυριανή έκθεση θα αφορά κλασικές Vespa που έχουν κατασκευαστεί μέχρι το 1990 και τις οποίες οι ιδιοκτήτες τους είτε συντηρούν, είτε ανακατασκευάζουν πάντοτε με την πρέπουσα αγάπη.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 12 το μεσημέρι, μέχρι και τις 5 το απόγευμα στην πλατεία του Πασαλιμανιού, έξω από την επίσης κλασική καφετέρια Belle Amie, το ιστορικό στέκι, που στις αρχές του περασμένου αιώνα έγραψε τη δική του ιστορία στις μέρες και τις νύχτες του Πειραιά.
Για περισσότερες πληροφορίες ή συμμετοχές επικοινωνήστε: 6974830805, [email protected] ( Belle-Amie Αγγ. Μεταξά 11, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, 18534)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ