fbpx

27η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ VESPA, 2013

Στης Επτανήσου τις ομορφιές

 Με τον απόηχο της 27ης Πανελλήνιας συνάντησης Vespa να έχουν μείνει στα αυτιά τους οι 365 συμμετέχοντες, που έκαναν το ταξίδι μέχρι την Kέρκυρα στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Λίγες εικόνες μεταφέρουμε εμείς, με τη βοήθεια των φίλων μας, με την ελπίδα να μπορέσουμε να παραστούμε κι εμείς κάποια στιγμή σε αυτή τη μεγάλη σκουτερο-γιορτή.

Η 27η Συνάντηση Vespa έγινε στη Δασιά λίγο έξω από την πόλη της Κέρκυρας, με τη διοργάνωση να έχει αναλάβει το Vespa Club Thessaloniki.

Θέλοντας να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο οι άνθρωποι του κλαμπ πρόσφεραν (με χαμηλό κόστος συμμετοχής) διάφορες δραστηριότητες και υπηρεσίες: από μουσική και πάρτι, μέχρι επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα, έκθεση ζωγραφικής, παιχνίδια/αγώνες Vespa Quiz, παρέλαση.

Μια από τις ατραξιόν της εκδήλωσης ήταν ο καταπληκτικός ιταλός stuntman με Vespa, ο Nicola L’ Impennatore που έκανε τον κόσμο να χειροκροτεί μπροστά στις ικανότητές του. Τα καλλιστεία των Vespa έγιναν στο κάμπινγκ που διέμεναν οι συμμετέχοντες, με λάιβ μουσική το βράδι του Σαββάτου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή με υπαίθριο παζάρι ανταλλακτικών και αναμνηστικών γύρω από τις Vespa.

Πλήθος Βέσπα-κλάμπ συμμετείχαν στην εκδήλωση όπως τα: Θεσσαλονικης, Αχαίας, Βόλου, Κοζάνης, Καβάλας, Κερκύρας, Τρικάλων, Ιωαννίνων, Πειραιά, Λάρισας, Λαμίας, Ηγουμενίτσας, Λάρισας, Ηρακλείου, Δράμας, Ζακύνθου, Ναυπλίου, Σερρών, Βεροιας, Ξάνθης, Κεφαλλονιάς, Κατερίνης, Κορίνθου, Αμυνταίου, Άρτας, Κιλκίς, Σάμου, Χανίων, Σκιάθου, κ.λπ.


Επίσης υπήρχαν συμμετοχές από τη Σερβία, την FYROM, την Ιταλία, την Αλβανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία.

 Οι φωτογραφίες έρχονται από τους: www.vespophrenia.gr και www.vespaforumhellas.gr, και τον Ιωάννη Βασιλάκη από τη Λάρισα (οι καταπληκτικές φωτογραφίες με τον Nicola στην παραλία), τους οποίους και ευχαριστούμε .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ