fbpx

SUPER SOCO: Νέα ιστοσελίδα – 8 νέα μοντέλα!

Ηλεκτροκίνηση με σιγουριά

Η νέα ιστοσελίδα της Super Soco στην Ελλάδα είναι στον αέρα! Η εταιρία που κατασκευάζει ηλεκτρικά σκούτερ και μικρές μοτοσυκλέτες έρχεται στη χώρα μας με μια εκτενή γκάμα 8 μοντέλων εκ των οποίων 4 είναι σκούτερ, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στον τομέα της “καθαρής” μετακίνησης.

Αντιπροσωπεία της Super Soco είναι η γνωστή εταιρία Motoway-Καμπράνης ΑΕ, με πολυετή εμπειρία της στο χώρο της μοτοσυκλέτας (αντιπρόσωπος και των μοτοσυκλετών Benelli εκτός των άλλων) που επενδύει στην πράσινη ανάπτυξη.

Super Soco CPX

Με τη δημιουργία της νέας επίσημης ιστοσελίδας της Super Soco για την Ελλάδα με ένα κλικ στο www.super-soco.gr ή στο www.vmotosoco.gr μπορείτε να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά και τις τιμές της γκάμας της Super Soco που διατίθεται στην Ελληνική αγορά.

Οι τιμές, όσον αφορά στα σκούτερ της εταιρίας, ξεκινούν από τις 2.500 ευρώ και φτάνουν μέχρι τις 5.490 ευρώ στην περίπτωση του Super Soco VS1, που είναι το ειδικά σχεδιασμένο επαγγελματικό μοντέλο.

Super Soco VS1


Super Soco CUX Ducati

Ακολουθούν οι τιμές της γκάμας των σκούτερ της Super Soco:

Super Soco CUX 2000 Watt… 2.500 ευρώ

Super Soco CUX Ducati2.950 ευρώ

Super Soco CPX… 4.790 ευρώ

Super Soco VS1 (επαγγελματικό)5.490 ευρώ

Τα Super Soco, είναι προϊόντα του Vmoto Soco Group, μιας εταιρίας με μεγάλη εξειδίκευση στον κλάδο, που παράγει άνω των 300 χιλιάδων δικύκλων ετησίως και έχει συνάψει συνεργασίες με παγκοσμίως καταξιωμένες εταιρίες όπως η Bosch και η Ducati.

Super Soco CUX Ducati

Η υποστήριξη των Super Soco είναι πλήρης, όλα τα σκούτερ και οι μοτοσυκλέτες της έχουν 2 χρόνια εγγύηση, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η μπαταρία.

Την αποκλειστική διάθεση και την πλήρη υποστήριξη στα δίτροχα της Super Soco προσφέρει το δίκτυο συνεργατών της Motoway – Καμπράνης ΑΕ.

Περισσότερες πληροφορίες: Motoway Καμπράνης ΑΕ, Γιαννιτσών 59, 546 27 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 515 557, vmotosoco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ