fbpx

RIDE WEST: 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Δυο βδομάδες, δυο τροχοί

 Τα σκούτερ και οι μοτοσυκλέτες θα έχουν την τιμητική τους για 15 ημέρες στο εμπορικό κέντρο River West. Από τις 6 έως τις 22 Μαρτίου, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να γνωρίσουν νέα μοντέλα των Yamaha, Suzuki, BMW και Triumph σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κεντρική πλατεία του River West.

Στο εμπορικό κέντρο River West που βρίσκεται δίπλα στο ΙΚΕΑ στη Λεωφόρο Κηφισού θα εκτεθούν από τις αρχές Μαρτίου και για δυο βδομάδες σκούτερ και μοτοσυκλέτες, με τους επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα μοντέλα της κάθε εταιρίας, ενώ παράλληλα θα λαμβάνουν ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες, αλλά και κατευθύνσεις για test ride και άλλες παροχές.

Το River West διαθέτει κλειστό πάρκινγκ 2.500 θέσεων, για το οποίο δεν υπάρχει καμία χρέωση. Ο χώρος προσφέρει ιδανικό συνδυασμό αγορών και βόλτας στα καταστήματα, με καφέ, φαγητό και αναψυχή, τα οποία με την εκδήλωση “Ride West” θα γίνουν ακόμα πιο γοητευτικά για τους φίλους των δύο τροχών.

Ο χώρος που θα καταλαμβάνουν οι μοτοσυκλέτες είναι χωρισμένος σε 8 αυτόνομα τμήματα για την εύκολη περιήγηση των επισκεπτών. Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν. Στο “Ride West” συμμετέχουν:

  • Η BMW με τα σημαντικότερα μοντέλα της στο πρώτο stand της εκδήλωσης.
  • Η Suzuki που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την νέα της mega on-off, την DL1000 V-Strom.
  • Η Triumph που θα επιδείξει τα Tiger Sport, Explorer, 800 και 800XC.
  • Η Yamaha θα υποδεχτεί τους φίλους της μοτοσυκλέτας και των σκούτερ με τα YZF-R 125, καθώς και τα ΤΜΑΧ και ΧΜΑΧ.

Την εκδήλωση διοργανώνει η διαφημιστική εταιρία Wizart Advertising Bureau του Άρη Καραμανλάκη και σε αυτήν θα διατεθεί, αποκλειστικά για τους επισκέπτες του RIVER WEST, η “Η Βίβλος του Μοτοσυκλετιστή”. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζεται αυτός ο πολυσέλιδος οδηγός τσέπης, με συμβουλές, έξυπνες λύσεις, τεχνικές οδήγησης, ορολογία, εξοπλισμός, ταξιδιωτικές πληροφορίες, πρώτες βοήθειες, κ.λπ., όλα γύρω από το σκούτερ και της μοτοσυκλέτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ