fbpx

KYMCO TEST RIDE IT: Οδηγείς και κερδίζεις ένα σκούτερ

Οδήγα-Γράψε-Κέρδισε

Η Kymco δημιούργησε μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν Test Ride για το μοντέλο της επιλογής τους, να γράψουν τις εντυπώσεις τους και παράλληλα να συμμετάσχουν στην κλήρωση ενός σκούτερ Kymco People S 125.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο site www.kymco.gr και πατώντας στο σύνδεσμο “TΕST RIDE και να κάνουν τα εξής:

  • Να δουν τα μοντέλα που διατίθενται για δοκιμή
  • Να διαβάσουν αξιολογήσεις άλλων χρηστών που έχουν δοκιμάσει το μοντέλο της επιλογής τους
  • Να δουν πληροφορίες για το μεγάλο δώρο

Όλοι όσοι επιθυμούν να οδηγήσουν ένα ή/και περισσότερα μοντέλα της Kymco, μπορούν από την πλατφόρμα αυτή, με μερικά απλά βήματα να κλείσουν το Test Ride της επιλογής τους:

  • Επιλέγουν το μοντέλο που επιθυμούν
  • Επιλέγουν ένα από τα καταστήματα που είναι διαθέσιμο
  • Συμπληρώνουν τη φόρμα με τα στοιχεία τους και την ημερομηνία που τους εξυπηρετεί

Το κατάστημα ενημερώνεται για το request και επικοινωνεί με τον ενδιαφερόμενο για την οριστικοποίηση και καθορισμό της ώρας του Test Ride It.

Κάθε ενδιαφερόμενος που ολοκληρώνει ένα Test Ride καλείται να γράψει ένα review, να βαθμολογήσει και να περιγράψει τη δική του οδηγική εμπειρία. Η αξιολόγησή του, που θα αναρτάται στην πλατφόρμα και θα είναι διαθέσιμη και σε άλλους χρήστες, αποτελείται από:

  • Βαθμολογία σε μια σειρά από διαφορετικές κατηγορίες, όπως Οδική Συμπεριφορά, Κινητήρας/Επιδόσεις, Φρένα, Άνεση, Σχεδιασμός, Ποιότητα Κατασκευής
  • Ελεύθερο κείμενο, όπου ο κάθε καταναλωτής θα περιγράφει την εμπειρία του και θα τη μοιράζεται όπως τη βίωσε. Θα αποτυπώνει πιο αναλυτικά την κριτική του, αυθόρμητα και όπως θα την έλεγε στους φίλους του ή σε ένα φόρουμ.

Φωτογραφίες ή/και video με τον καταναλωτή που δοκιμάζει κάποιο μοντέλο θα αναρτώνται στην πλατφόρμα, πιστοποιώντας ότι τα reviews είναι αληθινά και αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας του Project.

Για το τέλος ένα μεγάλο δώρο

Θέλοντας να ενισχύσει την ενέργεια, η αντιπροσωπεία Moto Trend SA θα προσφέρει σε ένα μεγάλο τυχερό μετά από κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, ένα σκούτερ People S 125i ABS.

Δικαίωμα στην κλήρωση έχει όποιος αναβάτης ολοκληρώνει ένα Test Ride και γράφει τη δική του αξιολόγηση.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της 1ης περιόδου, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες: testrideit.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ