fbpx

HONDA ROADTRIPS 2017: H περιπέτεια, μέσω Facebook

Καταγραφή της περιπέτειας μέρα τη μέρα

Οι αναβάτες του Honda Roadtrips 2017 πήραν στα χέρια τους και το τιμόνι της σελίδας της Honda στο Facebook. Οι τέσσερις τυχεροί αναβάτες που συμμετέχουν στο μεγάλο ταξίδι της Honda πάνω στα maxi scooter X-ADV θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους διαδικτυακά στον κοσμο για 10 ημέρες, όσο διάστημα διαρκέσει το ταξίδι στη Νότια Ιταλία.

Μέσα από τις σελίδες του Facebook οι συμμετέχοντες αναβάτες με τα Honda Χ- ADV θα μοιράζονται με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης τις μοναδικές εμπειρίες τους, καθημερινές ιστορίες αλλά και στιγμιότυπα του ταξιδιού τους.

Το φετινό ταξίδι με την ονομασία Honda Roadtrips 2017 ξεκίνησε την Παρασκευή 14 Ιουλίου από την Ελλάδα, πάνω σε ειδικά διαμορφωμένα Honda XADV, με προορισμό τη μαγευτική Νότια Ιταλία για ένα μοναδικό βιωματικό ταξίδι περιπέτειας.

Μέσα από τα μάτια των τεσσάρων πρωταγωνιστών-αναβατών, οι χιλιάδες fans του Facebook, από τη σελίδα της Honda https://www.facebook.com/HondaMotoGreece, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν “από μέσα” το ταξίδι, ζώντας μαζί τους την εμπειρία των 3.200 χιλιόμετρων που θα διανύσουν συνολικά, περνώντας από 20 διαφορετικές πόλεις της γειτονικής χώρας.

Ιδιαίτερη στιγμή για το ταξίδι αναμένεται να αποτελέσει η οδήγηση στη μοναδική offroad και ιδιαιτέρως απαιτητική διαδρομή στο μεγαλύτερο και ψηλότερο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη, την Αίτνα, που θα συγκινήσει τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλο το προηγούμενο διάστημα, πάνω από 11.500 αναβάτες δήλωσαν συμμετοχή στο Honda Roadtrips 2017, ενώ η τελική επιλογή των τυχερών έγινε μετά από ένα 2ήμερο Honda Adventure Camp στην πίστα του Άγιου Κοσμά. Εκεί, οι υποψήφιοι κρίθηκαν σε μια σειρά δοκιμασιών τόσο από την κριτική επιτροπή του Honda Roadtrips, όσο και από τους fans της Honda στο Facebook, μέσω ψηφοφορίας στο www.hondaroadtrips.gr

Ακολουθήστε το ταξίδι εδώ: https://www.facebook.com/HondaMotoGreece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ