fbpx

YAMAHA XMAX 300: Επετειακή έκδοση Roma Edition MMXX

Αποτίοντας φόρο τιμής στην “Αιώνια Πόλη”

Η εταιρία των τριών διαπασών δημιούργησε μια έκδοση του Yamaha XMAX 300 Roma Edition που αποτίει φόρο τιμής στην “Αιώνια Πόλη” –  σε περιορισμένη έκδοση και στην τιμή των 6,0 χιλιάδων ευρώ. Πρόκειται για μια ιδέα που θα μπορούσε ίσως να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις του κόσμου.

Πώς θα σας φαινόταν να οδηγείτε κάθε μέρα ένα ξεχωριστό, περιορισμένης παραγωγής σκούτερ με σπέσιαλ γραφικά που  θα απεικονίζουν εμβληματικά σημεία της αγαπημένης σας πόλης;

Το Yamaha XMAX 300 Roma Edition MMXX, είναι μια ειδική έκδοση περιορισμένου αριθμού παραγωγής, αφιερωμένη στην  ιταλική πρωτεύουσα. Θα φτιαχτεί σε 130 μόλις κομμάτια και διατίθεται ήδη μέσω των αντιπροσώπων της Yamaha, αποκλειστικά και μόνο στην Ιταλία.

Το best seller της Yamaha στην έκδοση Roma Edition MMXX χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένα χρώματα και γραφικά που έχουν δημιουργηθεί από το Design Division του Yamaha Motor R&D Ευρώπης, το οποίο βρίσκεται στο Gerno di Lesmo/Brianza στην Ιταλία.

Η διαφορά από την στάνταρ έκδοση του XMAX 300, πέρα από τα αυτοκόλλητα, έγκειται στα αλουμινένια καλύμματα των μαρσπιέ και στην κοντή φιμέ ζελατίνα, που προσφέρουν μια νότα σπορ, ενώ παραμένει φυσικά ο κινητήρας Blue Core των 292 cc, 28 ίππων, και των 29 Nm ροπής.

Σε μια πολύβουη πόλη, τη Ρώμη, όπου κάθε μέρα κυκλοφορούν περίπου 300.000 δίτροχα μέσα από ένα αρχαίο οδικό δίκτυο, το λανσάρισμα μιας ειδικής έκδοσης είναι συμβολικό.

Η Yamaha θα διερευνήσει – υποθέτουμε – την επέκταση της ιδέας και σε άλλες πόλεις του κόσμου, αρκεί να πετύχει εμπορικά αυτή η περιορισμένου αριθμού έκδοση ΧΜΑΧ 300 για τη Ρώμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X