fbpx

SBS: Νέες Δισκόπλακες σε 3 τύπους

Τώρα και δίσκοι SBS

Ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές τακακιών, η SBS Friction από την Δανία, παρουσιάζει τις νέες της δισκόπλακες, σε διάφορες εκδόσεις, επεκτείνοντας τη γκάμα προϊόντων της.

Η νέα σειρά δίσκων για φρένα σκούτερ και μοτοσυκλετών της SBS απευθύνεται σε αναβάτες που εκτιμούν τα ποιοτικά ποιοτικά προϊόντα. Οι δίσκοι της SBS είναι “Made in Europe” (κατασκευασμένοι στη Δανία πιο συγκεκριμένα) και ο σχεδιασμός τους βασίζεται στην εκτεταμένη τεχνογνωσία της εταιρείας στα συστήματα πέδησης και φρένων.

Οι δισκόπλακες της SBS χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

Την στάνταρ-βασική σειρά (Standard), που ικανοποιεί τις απαιτήσεις για αντικατάσταση του δίσκου που χρησιμοποιεί ο κατασκευαστής του κάθε σκούτερ ή μοτοσυκλέτας (OEM) και προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις και αντοχή στη χρήση.

Τους εξελιγμένους δίσκους “Upgrade – SBS Signature”, που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να βελτιώνουν την αίσθηση φρεναρίσματος, τις επιδόσεις, την άνεση, αλλά και την εμφάνιση.

Τέλος, η SBS προτείνει και μεγαλύτερης διαμέτρου, υπερμεγέθεις δίσκους (Oversize) ειδικά σχεδιασμένους για χρήση εκτός δρόμου.
Η υπεύθυνη πωλήσεων της SBS, η Christel Munk Pedersen, δηλώνει σίγουρη ότι οι πελάτες της SBS θα επωφεληθούν από την πρόσφατη επέκταση της γκάμας προϊόντων:
“Οι συνεργάτες-διανομείς μας θα έχουν στη διάθεσή τους πλέον, όχι μόνο τακάκια, αλλά και δίσκους που κατασκευάζονται από ένα φημισμένο και εδραιωμένο εμπορικό σήμα, αυτό της SBS. Έτσι θα στηρίξουν περεταίρω τις πωλήσεις τους”.

Οι τρεις οικογένειες δίσκων SBS έχουν τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά :
STANDARD
Σχήμα, κατασκευή και διαστάσεις δισκόπλακας στα πρότυπα αυτής του κατασκευαστή (OEM). Συνήθως οι δισκόπλακες έχουν στρογγυλό περίγραμμα και προτιμούνται από τους αναβάτες που θέλουν να διατηρήσουν απαράλλακτη την εμφάνιση του σκούτερ ή της μοτοσυκλέτας τους.
UPGRADE – SBS Signature Design
Οι δίσκοι SBS Signature διαθέτουν χαρακτηριστικά που διαφέρουν από τις δισκόπλακες του κατασκευαστή (OEM). Προσφέρουν βελτίωση στην απόδοση και τη σχεδίαση, έχοντας τη δυνατότητα να καθαρίζεται συνεχώς η επιφάνεια του δίσκου από τα υπολλείματα του υλικού τριβής του τακακιού. Η σειρά δίσκων SBS Signature Design απευθύνεται και σε εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν-αναβαθμίσουν την εμφάνιση του δίτροχού τους και να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.
OVERSIZE
Δίσκοι με μεγαλύτερη διάμετρο, σε σύγκριση με αυτή του κατασκευαστή (OEM) του δίτροχου, που συνήθως χρησιμοποιούνται για μπροστινά φρένα μοτοσυκλετών χώματος και προσφέρουν αυξημένη δύναμη επιβράδυνση και καλύτερη αίσθηση φρένων.
Με τη χρήση δίσκων και τακακιών της ίδιας εταιρίας επιτυγχάνονται αρμονικές επιδόσεις.
“Είμαστε γνωστοί για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και δίνουμε έμφαση στην απόδοση, την άνεση και την αντοχή στον χρόνο. Όσον αφορά στην ποιότητα των δίσκων δεν έχουμε κάνει κανένα συμβιβασμό. Το όνομα SBS είναι η σφραγίδα ποιότητας και αποτελεί την εγγύηση για τους πελάτες και τους αναβάτες αγώνων που μας εμπιστεύονται”’, καταλήγει η Christel Munk Pedersen της SBS.


Η SBS είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες προϊόντων πέδησης για σκούτερ και μοτοσυκλέτες στην παγκόσμια αγορά.

Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει τακάκια φρένων, δίσκους, σιαγώνες ταμπούρων και εξαρτήματα φρένων για σκούτερ, μοτοσυκλέτες, σκούτερ και ATV / UTV. Τα προϊόντα της SBS σχεδιάζονται, εξελίσσονται και κατασκευάζονται στη Δανία.

Περισσότερες πληροφορίες: Motoway, Γιαννιτσών 59, Θεσσαλονίκη 2310 515 557 και Δήμητρας 3, Αθήνα, 210.515.64.47- 9, www.motoway.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ