fbpx

RMS: Πρωτοπόρος στο χώρο των ανταλλακτικών και aftermarket για σκούτερ

RMS από την Bike Alert Hellas

Η RMS έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους διανομείς ανταλλακτικών και αναλώσιμων για σκούτερ, τόσο στην ιταλική όσο και τη διεθνή αγορά. Ρίχνουμε μια ματιά στην ιστορία και τις υπηρεσίες που προσφέρει στον κόσμο των σκούτερ. Στην Ελλάδα τα προϊόντα της RMS εισάγονται από την Bike Alert Hellas.

Με την εκτεταμένη εμπειρία της και τις σταθερές συνεργασίες της με φημισμένους κατασκευαστές παγκοσμίως, η RMS προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, τόσο σε OEM κατασκευαστές, όσο και στην aftermarket αγορά.

Tα εξαρτήματα και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητάς της, διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην υποστήριξη των κατασκευαστών σκούτερ, αλλά και στη συντήρησή τους όσον αφορά τον ιδιοκτήτη του σκούτερ.

Περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας έχει η RMS, η ιταλική εταιρία που ιδρύθηκε το 1945 και μέσα στα επόμενα αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε ιδιαίτερα στην πώληση και διανομή ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

Το 1970 απέκτησε το εμπορικό σήμα RMS, που έγινε πλέον το επίσημο όνομα της εταιρίας, ενώ δυο δεκαετίες μετά, το 1990 σηματοδοτεί ένα νέο στάδιο στη διαδικασία εξέλιξης της RMS, αφού εισάγεται μια νέα σειρά προϊόντων για την προμήθεια εξαρτημάτων απευθείας προς στους κατασκευαστές (OEM).

Το 2000 η RMS μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρία, πρωτοστατώντας στην Ιταλία και την Ευρώπη στον τομέα της – τα τμήματα aftermarket σκούτερ, αλλά και μοτοσυκλετών, ποδηλάτων και εξαρτημάτων OEM.

Όλα τα τμήματα συγκεντρώνονται κάτω από μια κοινή στέγη στο Seregno της Ιταλίας, σε ένα κτίριο 24.000 τετραγωνικών μέτρων που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες.

Το 2018 η RMS εξελίσσεται χρησιμοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία στον κόσμο, εγκαινιάζει μια νέα αυτοματοποιημένη αποθήκη, κι έτσι γίνεται η μοναδική στον κλάδο.

Πρόκειται για το σύστημα HIVE, που έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει έως και 33.000 παραγγελίες και να διεκπεραιώνει έως και 500 κουτιά/προϊόντα κάθε ώρα, δουλεύοντας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα με έναν μηχανισμό υψηλής ακρίβειας.

Στην Ελλάδα η Bike Alert Hellas διανέμει τα παρακάτω ανταλλακτικά και aftermarket της RMS για την αγορά των σκούτερ. Αντλίες νερού προς αντικατάσταση των αντίστοιχων OEM γνήσιων αντλιών

Οι αντλίες της RMS είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και τοποθετούνται εύκολα, χωρίς μετατροπές, προσφέροντας άριστη λειτουργία και αποτελεσματική ψύξη στον κινητήρα στον οποίο εφαρμόζονται.

Κιτ επισκευής αντλίας νερού

Πολύτιμα” ανταλλακτικά σε περίπτωση επισκευής της τρόμπας νερού κινητήρα. Τα κιτ της RMS συμπεριλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά (αξονάκι τρόμπας, φτερωτή, τσιμούχα νερού, τσιμούχα λαδιού, ρουλεμάν, λαστιχάκι στεγανοποίησης).

Βαριατόρ για τη μετάδοση κινητήρων σκούτερ

Ειδικά σχεδιασμένες για κάθε μοντέλο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και τις επιδόσεις του εκάστοτε κινητήρα.

Φίλτρα βενζίνης

Για “καθαρή” παροχή βενζίνης προς το σύστημα τροφοδοσίας του κινητήρα, χωρίς ρύπους.

Σιαγώνες φυγοκεντρικού

Ειδικά σχεδιασμένες για κάθε μοντέλο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και τις επιδόσεις του κινητήρα, με στόχο την βέλτιστη, ομαλή και απροβλημάτιστη μετάδοση της κίνησης από τη μετάδοση προς τον οπίσθιο τροχό.

Γλύστρες Βαριατόρ

Half Pulleys & Oδηγοί Ροπής

Καμπάνες Φυγοκεντρικού

Αντλίες Βενζίνης

Πέντε είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εταιρικού πιστεύω της RMS και αυτά είναι η μεγάλη επιλογή ανταλλακτικών και εξαρτημάτων που διαθέτει, η ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών, η τεχνολογία και οι οικονομικές τιμές, δίνοντας έτσι λύσεις σε πολλούς τομείς στο χώρο των σκούτερ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της RMS στην Ελλάδα: www.bikealert.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ