fbpx

MOTUL: Καθαριστικά σπρέι για κράνη

Υγιεινή και καθαριότητα επί κεφαλής

Η καθαριότητα του κράνους, εντός και εκτός αυτού είναι ένα θέμα που είτε δεν γνωρίζουμε τη σημασία του είτε το ξεχνάμε. Η Motul και τα προϊόντα της MC Care μας το υπενθυμίζουν και μας φροντίζουν.

Η καθαριότητα του εξωτερικού κελύφους του κράνους μας δεν έχει μόνο να κάνει με την εμφάνιση, αλλά και με τη λειτουργικότητα, ειδικά όταν αναφερόμαστε στην ζελατίνα, η οποία πρέπει να είναι μέρα-νύχτα, χειμώνα-καλοκαίρι σε άριστη κατάσταση και πεντακάθαρη.

Ακόμα και το μικρότερο έντομο, για παράδειγμα, που θα πέσει πάνω της (αν το έντομο έχει καλό σημάδι…) μπορεί να βρεθεί στο χειρότερο δυνατό σημείο, όπως παράδειγμα ακριβώς πάνω στο σημείο του βλέμματός μας και να γίνει εξαιρετικά ενοχλητικό.

Για την καθαριότητα του εσωτερικού της επένδυσης και των μαξιλαριών του κράνους να θυμίσουμε ότι έχει να κάνει με την υγεία του προσώπου μας και του τριχωτού της κεφαλής.

Μπορεί σχεδόν όλα τα σύγχρονα κράνη να έχουν αφαιρούμενες επενδύσεις και να πλένονται διεξοδικά, αλλά αυτό είναι μια πρακτική που δεν μπορεί να συμβαίνει συχνά (π.χ. Μια φορά το μήνα). Όλες τις άλλες φορές… απολυμαντικό σπρέι.

Καθαριστικό Εξωτερικού Κράνους Motul MC Care M1

Η ειδική σύνθεση του Motul MC Care M1 καθαρίζει το εξωτερικό του κράνους και της ζελατίνας χωρίς να αφήνει σημάδια.


Αφήνει μία επίστρωση που λειτουργεί εντομοαπωθητικά. Κατάλληλο για όλα τα κράνη.
Συσκευασία: 250ml.

Περισσότερες πληροφορίες: www.motul.com

Καθαριστικό Εσωτερικού Κράνους Motul MC Care M2

Βακτηριοκτόνο απολυμαντικό για το εσωτερικό του κράνους.
Καθαρίζει σε βάθος και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.

Μη ερεθιστικό για το δέρμα.  Δερματολογικά ελεγμένο.
Συσκευασία: 250ml

Περισσότερες πληροφορίες: www.motul.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ