fbpx

Malossi Multivar 2000: Variator υψηλής τεχνολογίας, για Μaxi και Μega σκούτερ

Η Δύναμη της Τεχνολογίας!

Το Malossi Multivar 2000 είναι ένα «maxi» variator, υπό την έννοια ότι έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει scooter υψηλής ισχύος και κυβισμού, αλλά και επειδή εμπεριέχει στην κατασκευή του κορυφαίες τεχνικές και σχεδιαστικές καινοτομίες.

Οι μηχανικοί της Malossi ξεκίνησαν συνδυάζοντας όλη την τεχνολογική γνώση που έχει αποκτηθεί στο πέρασμα των χρόνων στις μεταδόσεις κίνησης των σκούτερ.

Προχώρησαν όμως ένα βήμα παραπέρα, αναπτύσσοντας περαιτέρω τη γνώση αυτή με βάση τη σκληρή χρήση που δέχονται οι κινητήρες σκούτερ τελευταίας γενιάς και υψηλής ισχύος, καθιστώντας τα Malossi Multivar 2000 ακόμα πιο αξιόπιστα και προσφέροντας απόδοση που είναι ακόμη πιο βελτιωμένη.

Γι’ αυτό το λόγο έχουν υπολογισθεί εκ νέου τα βάρη και οι διαστάσεις των rollers (συγκεκριμένες μπίλιες για κάθε maxi scooter στο οποίο εφαρμόζεται Multivar 2000) και έχει αυξηθεί η διάμετρος και η επιφάνεια ολίσθησής τους, με τη Malossi να χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία των υλικών κατασκευής.

Το Malossi Multivar 2000 μπορεί να υπερηφανεύεται για τα εξαιρετικής ποιότητας εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται, όπως: τον συρόμενο πείρο από αυτολιπαινόμενο χάλυβα, τη θήκη των rollers, η οποία είναι κατασκευασμένη από κράμα χάλυβα με συρόμενες επιφάνειες και επικάλυψη χρωμίου, ενώ η τροχαλία διαχωρισμού είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου με περιεκτικότητα σε πυρίτιο και τελικό φινίρισμα από διαμάντια.

Το ελατήριο φυγοκεντρικού είναι κατασκευασμένο από προ-σκληρυμένο χάλυβα χρωμίου/πυριτίου και είναι βαμμένο σε ποικιλία χρωμάτων ανάλογα με την αντίστοιχη σκληρότητα.

Τα rollers HTROLL επιλέχθηκαν με τα ίδια κριτήρια όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Είναι βαθμονομημένα για κορυφαία αντίσταση και κατασκευασμένα από CPT πλαστικό συγκεκριμένης χημικής φόρμουλας.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω: το σκούτερ σας να έχει καλύτερη επιτάχυνση (από στάση ή εν κινήσει), σταθερότητα στις αλλαγές, «τράβηγμα» και απόκριση στο γκάζι στις υψηλές ταχύτητες, λειτουργία σε όλο το φάσμα των στροφών του κινητήρα και σταθερότητα στην απόδοση που δεν έχετε συναντήσει ποτέ με ένα στάνταρ (OEM) variator!

Τα variator Malossi Multivar 2000 αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την Bike Alert Hellas.

Περισσότερες πληροφορίες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ