fbpx

SYM HUSKY ADV 150 2022: Adventure τώρα!

Η απάντηση της SYM στα “περιπετειώδη” σκούτερ

Να που η SYM εξέπληξε χθες το κοινό των σκούτερ στο σαλόνι Eicma του Μιλάνου, παρουσιάζοντας ένα πολύ όμορφο σκούτερ με στύλ Adventure, που ακούει στο όνομα SYM Husky ADV.

Οι διαστάσεις του SYM Husky ADV 150 που ντύνεται σε στυλ crossover μοτοσυκλέτας είναι αρκετά μεγάλες για τον κυβισμό του, ενώ οι μυώδεις γραμμές, τα φουσκωμένα καπάκια και η συνολικά heavy duty εικόνα ολοκληρώνεται με κομψότητα.

Το SYM Husky ADV διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και αποπνέει έντονη προσωπικότητα.

Το μπροστινό μέρος της ποδιάς φιλοξενεί δυο επιθετικής σχεδίασης προβολείς LED και το πάνω μέρος της ολοκληρώνεται με μια ζελατίνα παρμπρίζ που θυμίζει το φέρινγκ από μεγάλη μοτοσυκλέτα ψευδοεντούρο.

Το υπερυψωμένο γυμνό, σωληνωτό τιμόνι του SYM Husky ADV 150 είναι επίσης εμπνευσμένο από μοτοσυκλέτες χρήσης εκτός δρόμου και επιτρέπει στον αναβάτη να οδηγεί με όρθιο τον κορμό του, έχοντας καλή ορατότητα και να διατηρεί εύκολα τον πλήρη έλεγχο του σκούτερ.

Η έγχρωμη οθόνη TFT έχει γενναιόδωρες διαστάσεις και o αναβάτης μπορεί να διαβάζει τις ενδείξεις ανεξαρτήτως συνθηκών, χάρη στη φωτεινότητα που προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το εξωτερικό φως.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητήρα είναι αξιόλογα: μονοκύλινδρος, 4-χρονος 4βάλβιδος κινητήρας 150 cc, που αποδίδει σχεδόν 15 ίππους στις 7.500 rpm και 14.5 Nm ροπής στις 6.000 rpm.

Το ψυγείο του κινητήρα είναι τοποθετημένο στον διαμήκη άξονα, μπροστά από το τελικό του ελαφρώς ανασηκωμένου τελικού της εξάτμισης.

Ο σύγχρονος αυτός κινητήρας υιοθετεί το σύστημα Anti-Lift Engine Hanger System, μια συγκεκριμένη διάταξη που αντικαθιστά την παραδοσιακή στήριξη του κινητήρα για να κάνει το σκούτερ πιο σταθερό κατά την επιτάχυνση.

Το πλαίσιο του SYM Husky ADV 150 είναι ενισχυμένο, μπροστά υπάρχει ένα στιβαρό τηλεσκοπικό πιρούνι, με τα καλάμια του καλυμμένα από φυσούνες, ενώ στην πίσω ανάρτηση το αμορτισέρ είναι παράκεντρα τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά του σκούτερ.

Οι τροχοί του Husky ADV είναι 13 ιντσών, με φαρδιά ελαστικά (120/70 μπροστά και 130/70 πίσω).

Ο μπροστινός δίσκος έχει διάμετρο 260mm, ο πίσω 233mm και υπάρχει δικάναλο ABS στον στάνταρ εξοπλισμό.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει φουλφέις κράνος, ενώ το ρεζερβουάρ ούτε λίγο ούτε πολύ χωράει 15 λίτρα καυσίμου! Υποψιαζόμαστε ότι η αυτονομία θα ξεπερνάει τα 300 χιλιόμετρα!

Περισσότερες πληροφορίες για το ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό σκούτερ της SYM θα έχουμε σύντομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ