fbpx

PEUGEOT SPEEDFIGHT 125, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013

Πιο πολλά κυβικά για το Speedfight

 Χωρίς σημαντικές αλλαγές, αλλά περισσότερο χρωματικές διαφοροποιήσεις, εμφανίζεται το σπορ 50άρι scooter της γαλλικής εταιρίας για το 2013, αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό νέο για την οικογένεια των Speedfight. Το σημαντικότερο είναι ότι μέσα στη χρονιά (2013) έρχεται και το μεγάλο αδελφάκι με 125 κυβικά.

Δυναμική, επιθετική σχεδίαση. Αιχμηρό ρύγχος με δύο “σφηνοειδείς” προβολείς. Σπορ προορισμός και σκόπευση σε ένα νεότερο, δυναμικό κοινό. Αυτό είναι το Peugeot Speedfight.

Κι ενώ το Speedfight 50 (που βλέπετε στις φωτογραφίες) έχει ανανεωθεί χρωματικά, αλλά και σε σημεία, η Peugeot ετοιμάζει το μεγαλύτερο μοντέλο με παρεμφερή εμφάνιση και τεχνικά χαρακτηριστικά: το 3ης γενιάς Speedfight του 2013 θα μοιραστεί την συγκεκριμένη προσωπικότητα, αλλά θα χρησιμοποιεί κινητήρα 125 κυβικών.

Μέχρι τότε το 50άρι προσφέρεται σε δύο παραλλαγές, μια με “ντυμένο” και μια με γυμνό τιμόνι, ζωντανά χρώματα, φρένα μαργαρίτες, ανάποδο πιρούνι και επιλογή ανάμεσα σε δίχρονο ή τετράχρονο κινητήρα. Οι τελευταίοι είναι αερόψυκτοι και τροφοδοτούνται από ένα 6λιτρο ντεπόζιτο. Το μεταξόνιο του σκούτερ με τους τροχούς των 13 ιντσών φτάνει τα 1.297 χιλιοστά και το βάρος του στα 97 κιλά, με τη σέλα να απέχει 80 εκατοστά από το έδαφος.

Για το Peugeot Speedfight 3 του 2013, με τον κινητήρα των 125 cc, οι πληροφορίες μιλούν για παρουσίασή του κοντά στον Ιούλιο και για την χρησιμοποίηση ενός τετράχρονου αερόψυκτου κινητήρα που θα προέρχεται από τα Vivacity – Tweet 125, με ιπποδύναμη κοντά στους 9,0 ίππους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ