fbpx

Honda ADV350 2024: Με νέα χρώματα

Έτοιμο για περιπέτεια με νέα χρώματα

Το γνωστό και δημοφιλές στην Ελλάδα Honda ADV350, το οποίο συνδυάζει το σκληροτράχηλο ύφος Adventure της μεγάλης του αδελφής X-ADV 750 με ενισχυμένο πλαίσιο, ανάποδο πιρούνι και αμορτισέρ λαδιού αερίου , θα προσφέρει το 2024, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα (!) νέα χρώματα για να διευρύνει τις επιλογές του κοινού.

Για το 2024, η Honda δεν προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο ADV350, αφού το maxi scooter απολαμβάνει ήδη μεγάλης δημοτικότητας στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά,  πέρασε, όμως στη διεύρυνση του “χρωματολογίου” του με τέσσερα καινούργια, σύγχρονα χρώματα για να προσθέσει πόντους στη γοητεία του.

Εννέα χρόνια έχουν περάσει από το 2016, οπότε η Honda παρουσίασε το X-ADV που ήταν εν μέρει σκούτερ μεγάλου κυβισμού και εν μέρει μοτοσυκλέτα Adventure, ντυμένη με μια εμπνευσμένη ολοκαίνουργια σχεδίαση, δημιουργώντας έτσι μια νέα κατηγορία σκουτερο-μοτοσυκλέτας.

Παράλληλα, χτύπησε επίσης φλέβα για ένα είδος δίτροχου που ως τότε η Ευρώπη δεν γνώριζε ότι επιθυμούσε.

Το X-ADV χρησιμοποιείται πλέον σαν παράδειγμα μιας καινοτομίας όπως λίγες την τελευταία δεκαετία στο χώρο.

Η αγάπη που του επιφύλλασσε το κοινό, έγινε η καλύτερη δικαιολογία για να ανοίξει η Honda έναν νέο δρόμο και ταυτόχρονα να σημειώσει εμπορική επιτυχία: μέχρι τον Οκτώβριο της χρονιάς που διανύουμε το X-ADV ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της Honda άνω των 350cc, πίσω από το νέο CB750 Hornet!

Παίρνοντας την έμπνευση από το X-ADV, την εφάρμοσε στο ADV350 που συνδυάζει την πρακτικότητα με τη στιβαρή σχεδίαση του στυλ ADV, γύρω από την ιδέα του «New Urban Adventure».

Κατασκευασμένο στην Ιταλία από την θυγατρική Honda Italia Industriale, είναι ένα μοντέλο που προσελκύει σαφώς ένα ευρύ ευρωπαϊκό κοινό και ιδίως τους νεότερους αναβάτες, καθώς πάνω από 22.000 μονάδες έχουν πουληθεί από τότε που παρουσιάστηκε το 2022!

Το Honda ADV350 γεννήθηκε έτοιμο να εξερευνήσει την πόλη –  και όχι μόνο – και ξεχωρίζει ήδη στον κόσμο των σκούτερ από τις ιδιαίτερες γωνίες και τα χρώματά του, που δημιουργούν μια εμφάνιση εμπνευσμένη από μοτοσυκλέτες ψευδοεντούρο.

Η πρακτικότητα των σκούτερ δεν έχει παραμεληθεί: υπάρχει χώρος για δύο κράνη full-face κάτω από τη σέλα, φορτιστής USB στο ντουλαπάκι και βολική λειτουργία Smart Key.

Η ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος σε τέσσερις θέσεις, ενώ το “περιπετειώδες” στυλ αναδεικνύεται από το μπροστινό μέρος του ADV350, μέχρι την κομψή ουρά του.

Η θέση οδήγησης προσφέρει εύκολο χειρισμό στον αναβάτη και το πλαίσιο – το οποίο διαθέτει ανάποδο πιρούνι με καλάμια 37 mm, με πλάκες στήριξης τύπου μοτοσυκλέτας πάνω και κάτω, είναι ενισχυμένο, σωληνωτό ατσάλινο, ενώ τα αμορτισέρ πίσω διαθέτουν ξεχωριστά ρεζερβουάρ.

Οι ελαφροί τροχοί 15 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω φορούν ελαστικά χωρίς σαμπρέλα, διαστάσεων 120/70-15 εμπρός και 140/70-14 πίσω, κι έχουν τρακτερωτή σχεδίαση, επιτρέποντας στο ADV350 καλό κράτημα σε όλες τις συνθήκες.

Ένας μονός δίσκος διαμέτρου 256 mm μπροστά συνεργάζεται με έναν οπίσθιο 240 mm και δικάναλο ABS. Ένας τετραβάλβιδος κινητήρας SOHC 330cc, βελτιωμένος Smart Power+ (eSP+) αποδίδει μέγιστη ισχύ 28,8 ίππων (21,5 kW) και ροπή 31,5 Nm, προσφέροντας καλές επιδόσεις σε αστικά κέντρα αλλά και στους αυτοκινητόδρομους.

Το Honda ADV350 του 2024 θα είναι διαθέσιμο στις νέες παρακάτω χρωματικές επιλογές: Matt Coal Black Metallic (Μαύρο ματ), Pearl Falcon Grey (Γκρι), Matt Pearl Cool White (Λευκό ματ), Matt Pearl Pacific Blue (Μπλε ματ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X