fbpx

Μπούκουρας ΑΕΒΕ: Σκούτερ Cargo-Delivery της PGO

Επαγγελματικά σκούτερ για όλες τις δουλειές!

H εισαγωγική εταιρία Μπούκουρας, με έδρα το Αγρίνιο, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των δύο τροχών από το 1936, προσφέρει τώρα δύο σκούτερ, ειδικά μετασκευασμένα για χρήση Cargo και Delivery.

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των καιρών, με τις μικρομεταφορές και το delivery να ανθίζουν σε όλη τη χώρα, η εταιρία Μπούκουρας ΑΕΒΕ δημιούργησε δύο σκούτερ με δυνατότητα φόρτωσης μικροαντικειμένων και κουτιών για επαγγελματικούς σκοπούς.

Tα σκούτερ της PGO, που δέχθηκαν ειδικές σχάρες μεταφοράς βαρέως τύπου, σχεδιασμένες από την ίδια την εταιρία Μπούκουρας ΑΕΒΕ – που είναι και η αντιπροσωπεία των συγκεκριμένων μοντέλων –  είναι κατασκευασμένα αμφότερα στην Ταϊβάν και χρησιμοποιούν τετράχρονους, μονοκύλινδρους κινητήρες με ψεκασμό.

Οι σχάρες έχουν φτιαχτεί ούτως ώστε να τοποθετούνται πάνω από τη σέλα του συνεπιβάτη και να στηρίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να μπουν ή να αφαιρεθούν, χωρίς να αλλοιώνουν τη δομή του σκούτερ. Έτσι τα δυο σκούτερ μπορούν να χρησιμοποιούνται και “επιβατικά” και επαγγελματικά.

Το πρώτο μοντέλο είναι το PGO X-Hot Cargo 150 EFI, (διαβάστε περισσότερα εδώ) το οποίο είναι εφοδιασμένο με ενισχυμένη οπίσθια σχάρα/πλατφόρμα φόρτωσης, η οποία αφαιρείται και προστίθεται εύκολα, στα τέσσερα σημεία στήριξης της.

Διαστάσεις σχάρα/πλατφόρμας: Πλάτος: 70cm Μήκος: 50cm

Τιμή: 2.550 Ευρώ

Το δεύτερο μοντέλο είναι το PGO Libra Cargo 150cc EFI, (διαβάστε περισσότερα εδώ) στο οποίο επίσης η σχάρα/πλατφόρμα στηρίζεται σε τέσσερα σημεία και αφαιρείται εύκολα, όπως θα δείτε και στο βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου.

Διαστάσεις σχάρας/πλατφόρμας: Πλάτος: 70cm Μήκος: 50cm

Τιμή: 2.550 Ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες: Μπούκουρας ΑΕΒΕ, 3ο Χλμ. ΕΟ Αγρινίου-Αντιρρίου, 30100 Αγρίνιο, 26410 50071, 26410 50072 , www.boukourasmotors.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

X