fbpx

YAMAHA – 50 XΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εκδήλωση – εορτασμός

Ο οίκος της Iwata και οι 5 δεκαετίες του στην Ελλάδα

Η Yamaha γιόρτασε την επέτειο των 50 χρόνων της στην Ελλάδα με μια εκδήλωση σε χώρο του “Σταύρος Νιάρχος” (ΚΠΙΣΝ).

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μοτοδυναμικής Οδυσσέας Κυριακόπουλος, ο πρόεδρος Πάρης Κυριακόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος Σωτήρης Χατζίκος, υποδέχθηκαν την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου εκπροσώπους της διοίκησης της Yamaha από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημοσιογράφους, συνεργάτες των δικτύων πωλήσεων, συνεργάτες και φίλους που ξεπέρασαν τα 500 άτομα, σε μία βραδιά αφιερωμένη στα 50 χρόνια της Υamaha στην Ελλάδα.

Ο Κ. Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας, απήυθυνε χαιρετισμό, συγχαίροντας για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Yasuhiro Shimizu, Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα.

Από τη διοίκηση της Yamaha στο εξωτερικό συμμετείχαν οι κ.κ. Katsuaki Watanabe, Executive Vice President & Representative Director της Yamaha Motor Co. Ltd. και ο κ. Eric De Seynes, President & CEO της Yamaha Motor Europe.

Ο παρουσιαστής Γιάννης Στάνκογλου προλόγισε τα μέλη της Διοίκησης που μίλησαν για τις αξίες της Yamaha παγκοσμίως και πώς έχουν περάσει στο DNA της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Η βραδιά περιελάμβανε οπτικοακουστικό θέαμα και εκπλήξεις με στόχο να δημιουργήσει στους συμμετέχοντες τη συγκίνηση που αποτελεί την κεντρική φιλοσοφία της Yamaha παγκοσμίως, το Κando : συναισθήματα βαθιάς ικανοποίησης και έντονου ενθουσιασμού.

Παράλληλα με την εκδήλωση υπήρχε μια έκθεση φωτογραφιών σε ειδική αίθουσα όπου οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να ανατρέξουν σε σημαντικές στιγμές της εταιρείας, μέσα από παλιές διαφημίσεις και φωτογραφίες.

Έξω από την αίθουσα υπήρχε μια μεγάλη και πολύ αξιόλογη συλλγή ιστορικών μοτοσυκλετών της Yamaha που δίδαξε στους νεότερους και έφερε αναμνήσεις στους παλαιότερους με παραπάνω από 40 εμβληματικά μοντέλα, τα περισσότερα από τα οποία έστειλε στην Ελλάδα ειδικά για την περίσταση η Yamaha Motor Europe.


Επίσης προβλήθηκε μια ειδική παραγωγή-ντοκυμαντέρ με αναφορά σε κομβικά σημεία της ιστορίας της Yamaha και στιγμιότυπα από 28 συνεντεύξεις ανθρώπων του χώρου της μοτοσυκλέτας που μίλησαν για την εταιρία και την αντιπροσωπεία, διάρκειας 40 λεπτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ