fbpx

SYM CITYCOM S 300i ABS: Σε τιμή προσφοράς

Προσφορά στο best seller

Πληρώνοντας τοις μετρητοίς για το SYM Citycom S 300i ABS η τιμή από τα 3.995 ευρώ μειώνεται κατά τριακόσια ευρώ και φτάνει στα 3.695 ευρώ, που είναι η χειμερινή προσφορά της αντιπροσωπείας.

Το SYM Citycom S 300i ABS είναι το best seller maxi scooter 300άρι της εταιρίας και από τα δημοφιλέστερα της ελληνικής αγοράς (πατήστε εδώ).

Το SYM Citycom S 300i ABS χρησιμοποιεί τον κινητήρα F4 που έχει απόδοση 27.5 ίππων – ο ισχυρότερος στην κατηγορία του – και διαθέτει το μέγεθος και τους χώρους για να μεταφέρει, με γνώμωνα την άνεση, δυο επιβαίνοντες σε πόλη και σε ταξίδι.

Μπροστά διαθέτει τηλεσκοπικό πιρούνι και πίσω, τα δύο αμορτισέρ είναι ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων. Το συνολικό βάρος δεν ξεπερνά τα 189 κιλά.

Διαθέτει δισκόφρενα και στους δυο τροχούς, ο μπροστινός είναι διαμέτρου 288mm και ο οπίσθιος 260mm, με σύστημα ABS.

Το Citycom 300 (διαβάστε τη δοκιμή στο Scooternet εδώ) φοράει ζάντες 16 ιντσών μπροστά και πίσω και στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται: οπίσθιο φανάρι LED, κρυφός κεντρικός διακόπτης ασφαλείας κάτω από τη σέλα, παροχή φόρτισης κινητού 12V.

Παράλληλα έχει δύο σταντ (πλάγιο και κεντρικό), αναδιπλούμενα μασπιέ συνεπιβάτη, ρεζερβουάρ 10 λίτρων, δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και δύο πολυεδρικούς προβολείς.Κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για δυο κράνη.

Περισσότερες πληροφορίες: Γκοργκόλης, Θησέως 309, Αθήνα, τηλ: 210 9403880, www.sym.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ