fbpx

HONDA NC 750 D INTEGRA, 2014: ΑΠΟΣΤΟΛΗ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πανευρωπαϊκή παρουσίαση στην Αθήνα!

 Αυτή τη φορά, σε αυτή την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου μοντέλου της Honda (του Integra 750) δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουμε για ώρες, ούτε καν θα χρειαστεί να μπούμε σε αεροπλάνο. Ακόμα και ένα ταξί, ακόμα και ένα λεωφορείο, άντε κι ένα μικρό σκουτεράκι μπορεί να μας μεταφέρει μέχρι το χώρο δοκιμής… αφού τούτη εδώ η παρουσίαση θα γίνει στην Ελλάδα.

Ήδη συνάδελφοι δημοσιογράφοι από χώρες της Ευρώπης έχουν οδηγήσει τα νέα Honda NC 750D Integra και NC 750X και σύντομα θα ανεβάσουν στις ιστοσελίδες τους τα πρώτα σχόλια και τις περιγραφές από τα ’14άρια δίτροχα της Honda.

Αύριο, ημέρα Παρασκευή θα είναι η δική μας σειρά να οδηγήσουμε το νέο, βελτιωμένο Integra 750 σε δρόμους γνώριμους, υποκλινόμενοι στην τιμή που μας κάνει η Honda να διοργανώσει μια τέτοια σημαντική παρουσίαση στην Ελλάδα.

Μαζί με το Integra 750, θα παρουσιαστεί στην Αθήνα και το νέο Honda NC750X

Μαζί με το Integra 750, θα παρουσιαστεί στην Αθήνα και το νέο Honda NC750X

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μεγάλη γιαπωνέζικη, Νο1 στον κόσμο, εταιρία μοτοσυκλέτας Honda προτιμά την Ελλάδα, για την παρουσίαση των νέων της μοντέλων σε δημοσιογράφους, έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν.

Αυτό που σίγουρα ευχόμαστε είναι να ευνοήσει ο καιρός την όλη προσπάθεια, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι βόλτες και οι φωτογραφίσεις των ευρωπαίων δημοσιογράφων με επιτυχία. Όσο για εμάς, θα τα πούμε σύντομα από τα οικεία εδάφη, με τις πρώτες εντυπώσεις του Honda Integra 750.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ