fbpx

Πανελλήνια Συνάντηση Vespa 2022: Με 500 Vespisti!

Πλήθος Vespa και Vespisti στην Καβάλα

Με 500 επισκέπτες και 400 περίπου συμμετοχές ολοκληρώθηκε η 36η Πανελλήνια συνάντηση Vespa στην Καβάλα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Μετά από 2 χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων, αναβάτες και φίλοι των Vespa από 66 λέσχες και ομάδες, ταξίδεψαν στην Καβάλα για να συμμετάσχουν στη γιορτή του αγαπημένου τους δίτροχου.

Μεταξύ τους, 22 λέσχες του εξωτερικού και πάνω από 80 συμμετέχοντες, από Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Τσεχία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Σερβία!

Τα τελευταία χρόνια, και με τις ενέργειες του Vespa Club Hellas, έχει αναπτυχθεί μία στενή σχέση μεταξύ των Βαλκανικών λεσχών Vespa, με αποτέλεσμα τη σταθερή παρουσία συμμετοχής τους στις Πανελλήνιες Συναντήσεις.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης τηρήθηκε εξ ολοκλήρου και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία περιλαμβάνοντας, πανέμορφες, γραφικές οδικές διαδρομές, επισκέψεις σε αξιοθέατα της περιοχής.

Επίσης διοργανώθηκαν εκδρομές για βουτιές σε ποτάμι και θάλασσα, μουσικά πάρτι, συναυλίες, οδηγικούς διαγωνισμούς, απονομές και βέβαια τη μεγάλη κλήρωση μιας Vespa και πολλών άλλων δώρων.

Το Vespaholic Kavala Club που διοργάνωσε την Πανελλήνια του 2022 θέλει να ευχαριστήσει τους παρακάτω:

Την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου και της Περιφερειακής ενότητας Καβάλας, τις ναυτιλιακές εταιρίες Seajets & Attica Group που προσεγγίζουν το λιμάνι της Καβάλας, την Piaggio Hellas, τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και την Bacardi Hellas”.

Από τους μεγάλους χορηγούς δεν έλειπαν και τοπικές επιχειρήσεις όπως η Θερμοπλαστική ΑΒΕΕ, η Σχολή Εκπαίδευσης Πιλότων Egnatia Aviation και ο δικός μας φανό-βαφέας Σοφοκλής Σαμπανίδης”.

 

Ευχαριστούμε επίσης τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, το Λιμεναρχείο και την Αστυνομική Δ/νση Καβάλας για την μέριμνά τους στις μετακινήσεις μας εντός του αστικού ιστού, τους υποστηρικτές μας που μας προσέφεραν πλούσια δώρα για την κλήρωση της λαχειοφόρου, το κάμπινγκ Αλέξανδρος για την υπέροχη φιλοξενία και το Ακόντισμα για τις μοναδικές μουσικές στιγμές. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει στους Δημότες της πόλης μας που αγκάλιασαν την εκδήλωση μας”.

Το δελτίο τύπου των Vespaholic Kavala Club κλείνει ως εξής:

Η μεγάλη αυτή επιτυχία μας γεμίζει χαρά και μας δίνει τη δύναμη να διοργανώσουμε με ακόμα περισσότερη όρεξη τις μελλοντικές μας εκδηλώσεις και -γιατί όχι- μία από τις επόμενες πανελλήνιες συναντήσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ