fbpx

YAMAHA: Tα σκούτερ μέσω του My Garage App

Δες το φτιαγμένο σου scooter

H Yamaha φαίνεται ότι επενδύει διαρκώς στις ψηφιακές τάσεις της αγοράς και τις μεταφέρει στον χώρο των δύο τροχών: των σκούτερ και των μοτοσυκλετών. Η πιο πρόσφατη κίνηση της θέλει την εταιρία να βάζει τα μοντέλα της στο App που λέγεται My Garage.

Πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητά και ταμπλέτες που αφορά τους ιδιοκτήτες και φίλους της Yamaha που θέλουν να δουν απ’ όλες τις γωνίες, πως θα είναι το σκούτερ ή μοτοσυκλέτα τους με τα after market αξεσουάρ τοποθετημένα, χωρίς καν να κουνηθούν, χωρίς να βγουν από το σπίτι τους.
yamaha-scooters-my-garage-app_1

Τα σκούτερ Yamaha TMAX 400, 250 και XMAX έχουν την τιμητική τους στο My Garage App, πέρα από τα Supersport μοντέλα και τα MT, της γιαπωνέζικης εταιρίας.

Τα δημοφιλή σκούτερ θα “μεταλλάσσονται” αυτομάτως μέσα στην οθόνη και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα δουν ζωντανά και τρισδιάστατα σε υψηλή ανάλυση, να τραβήξουν screenshots και γιατί όχι… να συζητήσουν τις φωτογραφίες-προτιμήσεις τους με φίλους στα κοινωνικά δίκτυα, κ.λπ.

yamaha-scooters-my-garage-app_2

Όταν ο επιθυμητός συνδυασμός ολοκληρωθεί ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να αποθηκεύει τις προτιμήσεις του και να το στέλνει στον τοπικό αντιπρόσωπο της Yamaha, με τον οποίο θα συνεργαστεί.

Εύκολα λοιπόν θα μπορεί κάποιος να αλλάζει χρώματα, να προσθέτει και να αφαιρεί διάφορα μέρη και αξεσουάρ να κάνει συγκρίσεις τιμών, δημιουργώντας εντέλει ένα δικό του μοναδικό σκούτερ Yamaha.

yamaha-scooters-my-garage-app_3

yamaha-scooters-my-garage-app_4

Ο ντήλερ της Yamaha Dealer στη συνέχεια μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εξαρτημάτων και για τις λεπτομέρειες. Το My Garage App για τα σκούτερ της Yamaha είναι διαθέσιμο για iOS και Android.

Τα μοντέλα που καλύπτονται είναι τα:

TMAX, LUX MAX, IRON MAX
XMAX 400, XMAX 400 IRON MAX
XMAX 250, XMAX 250 IRON MAX

… και είμαστε σίγουροι ότι κάποτε η εφαρμογή αυτή θα ισχύει για όλα τα σκούτερ της αγοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ