fbpx

YAMAHA 03GEN-F, YAMAHA 03GEN-X: ΕΝΑ ΒHΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Τρίτροχα διαμαντάκια

Το είχαμε πει και ξαναπεί, η Yamaha θα παρουσίαζε κι άλλα 3τροχα σκούτερ, όπως και ακριβώς έκανε πρόσφατα στο Σαλόνι της Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη με δυο εντυπωσιακές κατασκευές concept που ακούνε στα ονόματα 03GEN-f και 03GEN-x.

Το Yamaha 03GEN-f προορίζεται για χρήση δρόμου και το Yamaha 03GEN-x για χώμα. Το πρώτο δείχνει να έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την παραγωγή, ενώ το δεύτερο… μοιάζει να είναι έτοιμο, χρησιμοποιώντας πολλά εξαρτήματα από το υπάρχον Tricity.

yamaha-gen-scooter-concepts_3

Yamaha 03GEN-f

yamaha-gen-scooter-concepts_12

Yamaha 03GEN-x

O οίκος της Iwata δεν ξεμένει από νέες ιδέες και τα δυο πρωτότουπα σκούτερ προέρχονται από το επίσης τρίτροχο 01GEN που είχαμε δει πέρσι την Άνοιξη. Και τα δυο στηρίζονται στις αρχές του Yamaha Tricity 125 με τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις των δυο μπροστινών τροχών.

Το 03GEN-f διαθέτει μικρά προστατευτικά “φέρινγκ” και προορίζεται για χρήση δρόμου, ενώ το μοντέλο “X” του αδελφού 03GEN-x δείχνει έτοιμο για μάχες στο χώμα και τη λάσπη με τρακτερωτά λάστιχα και τροχούς με ακτίνες.

yamaha-gen-scooter-concepts_2

yamaha-gen-scooter-concepts_9

yamaha-gen-scooter-concepts_6

yamaha-gen-scooter-concepts_5

Θα φτάσουν όμως ποτέ αυτά τα δυο πρωτότυπα σκούτερ στην αγορά; Η Yamaha δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις για το κατά πόσο θα περάσουν στην παραγωγή, αν και όλα δείχνουν ότι η γιαπωνέζικη εταιρία και όρεξη και ιδέες έχει γύρω από τα 3τροχα σκούτερ.

Και το πιο ενδιαφέρον ξέρετε ποιο είναι; Ότι το μέλλον επιφυλάσσεται…  πολύ ενδιαφέρον… και δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι είδους και σχήματος σκούτερ θα οδηγούμε σε μερικά χρόνια.

yamaha-gen-scooter-concepts_13

yamaha-gen-scooter-concepts_11

yamaha-gen-scooter-concepts_10

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ