fbpx

KYMCO PEOPLE GTi 200: ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το ισχυρό χαρτί στα 200 cc

H Tαϊβανέζικη Kymco είναι αναμφισβήτητα μια εταιρία που δεν κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα ιδιαίτερα στα σκούτερ, κι αυτό είναι κάτι που αντιλαμβανόμαστε και στην Ελλάδα, όπου η παρουσία της είναι δυναμική. Η Κymco πλούτισε πρόσφατα τη γκάμα της με ένα ακόμα μοντέλο που χρησιμοποιεί τον νέο κινητήρα τεχνολογίας G5 με το People GTi 200.

Το επιθετικής εμφάνισης 200άρι είναι ένα scoοter πόλης με 16ρηδες τροχούς που βασίζεται στην πετυχημένη συνταγή του μεγάλου αδερφού, του GTi 300.

Το 200 μοιράζεται το ίδιο ενισχυμένο πλαίσιο με το 300, του οποίου η κατασκευή τύπου χωροδικτύωμα προσφέρει αυξημένη ακαμψία, άμεσες και ακριβείς αντιδράσεις, σπορ συμπεριφορά και σταθερότητα σε όλες τις περιπτώσεις (όπως είχαμε διαπιστώσει και εμείς στην πλήρη δοκιμή του People GTi 300).

Εμφάνιση σπορ και 16άρηδες τροχοί, για τον ισχυρότερο κινητήρα της κατηγορίας

Εμφάνιση σπορ και 16άρηδες τροχοί, για τον ισχυρότερο κινητήρα της κατηγορίας

Tα κοινά σημεία με το People GTi 300 συνεχίζονται και σε άλλους τομείς. Τα φρένα είναι δισκόφρενα (με τριπίστονη δαγκάνα μπροστά, διπίστονη πίσω) με σωληνάκια υψηλής πιέσεως. Ίδιες είναι και οι αναρτήσεις, το στιβαρό πιρούνι μπροστά και τα δύο ευμεγέθη ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω.

Το Kymco People GTi 200 είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα 205 κ.εκ. τεχνολογίας G5, με 4βάλβιδη κεφαλή, έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής, που τροφοδοτείται από έναν ηλεκτρονικό ψεκασμό τελευταίας γενιάς. Ο στρόφαλος χρησιμοποιεί αντικραδασμικoύς άξονες, για μείωση των κραδασμών του κινητήρα, του οποίου η απόδοσή είναι πολύ υψηλή με 21,1 ίππους και 2,1 χλγμ ροπής, φτάνοντας έτσι τα επίπεδα της κατηγορίας των 250 κυβικών.

Στις λεπτομέρειες του εξοπλισμού και των έξυπνων λύσεων σημειώνουμε τα όργανα, με ψηφιακή οθόνη και αναλογικό ταχύμετρο, την παροχή ρεύματος 12V (για φόρτιση κινητού ή GPS), το επίπεδο πάτωμα, τη στάνταρ σχάρα αποσκευών, την ύπαρξη πλαϊνού και κεντρικού σταντ, το άγγιστρο ανάρτησης αντικειμένων και τους αποθηκευτικούς χώρους μικροαντικειμένων κάτω από τη σέλα και στο ντουλαπάκι κάτω από το τιμόνι! Τα διαθέσιμα χρώματα του GTi είναι : Λευκό, Γκρι και Μαύρο

Η τιμή του Kymco People GTi 200 είναι 3.395 €, ενώ υπάρχουν χρηματοδοτικά προγράμματα της αντιπροσωπείας (αποπληρωμή σε 18 δόσεις με επιδότηση των τόκων  ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή στο www.kymco.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ