fbpx

29η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ VESPA 2015: 27-30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Τέλη Αυγούστου η Πρέβεζα θα γεμίσει Βέσπες

Ετοιμάζεται πυρετωδώς η κοινότητα των Βεσπίστι ανά την Ελλάδα για την ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση Vespa που θα γίνει -όπως συνηθίζεται- στα τέλη Αυγούστου, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι. Φέτος τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Vespa Club Kοζάνης και η συνάντηση θα γίνει στην Πρέβεζα.

Panelinia Vespa Preveza 2015-1Η 29η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa θα γίνει στο Camping Monolithi της Πρέβεζας στις 29-30 Αυγούστου και πρόκειται, όπως κάθε χρονιά, να υποδεχθεί εκατοντάδες Βέσπες από όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events

Panelinia Vespa Preveza 2015-5Panelinia Vespa Preveza 2015-4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Με την ευκαιρία αυτή η “Αθηναϊκή Λέσχη Vespa” διοργανώνει δυο αποστολές προς την Πρέβεζα με τίτλο “ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ VESPA” από και προς την Πανελλήνια Συνάντηση. Έτσι προτείνονται δύο διαδρομές, από Αθήνα σε Πρέβεζα και από Πρέβεζα σε Αθήνα.

Panelinia Vespa Preveza 2015-2
1. Διαδρομή προς την Πρέβεζα (27-28 Αυγ.): Λιβαδιά-Αράχωβα -Ιτέα -Γαλαξίδι -Ναύπακτος-Μεσολόγγι-Πρέβεζα. Μήκος διαδρομής 443 χλμ. με διανυκτέρευση στο Γαλαξίδι. Την δεύτερη μέρα φθάνουμε στον χώρο της Πανελλήνιας.
2. Διαδρομή επιστροφής προς Αθήνα (30-Αυγ.-1-Σεπτ.): Πρέβεζα – Αμφιλοχία- Αγρίνιο – Καρπενήσι- Επτάλοφο Παρνασσού -Αράχωβα- Λιβαδιά-Αθήνα. Μήκος διαδρομής 513 χλμ. με δύο διανυκτερεύσεις στο Καρπενήσι και στον Επτάλοφο Παρνασσού (Αγόριανη).

Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/groups/athensvespaclub

Panelinia Vespa Preveza 2015-3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ