fbpx

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ VESPA: VespAθήναια 2016

Εκδήλωση για Vespa στην Αθήνα

Η Αθηναϊκή Λέσχη Vespa, στα πλαίσια της διήμερης εκδήλωσης ”VespAθήναια” 2016, θα οργανώσει διήμερη Έκθεση Κλασικής Vespa στις 9-10 Απρίλιου 2016 σε εκθεσιακή κλειστή αίθουσα, στον πολυχώρο ”Αθηναΐς”

VespAθήναια 2016
Η έκθεση, θα πλαισιωθεί και από άλλα ιταλικά κλασικά οχήματα και δίκυκλα, προσφορές ιδιωτών και φιλικών λεσχών. Επίσης και από έκθεση ζωγραφικής με θέμα την Vespa.

Η έκθεση και οι εκδηλώσεις, θα προβληθούν, στο κανάλι της Λέσχης στο YouTube, στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο. Θα παρευρεθούν και δημοσιογράφοι σχετικών μέσων. Στα πλαίσια του διημέρου θα διοργανωθεί Vespo-πορεία θεματικού χαρακτήρα, βραδινό party το Σάββατο, και θα κλείσει με barbeque την Κυριακή.

Λεπτομερές πρόγραμμα VESPAΘΗΝΑΙΑ 2016, 9-10 Απρίλιου 2016
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Απριλίου 2016
10.00 π.μ. άνοιγμα της ολοήμερης έκθεσης – εγγραφές εκδήλωσης – στην Αθηναΐδα (Καστοριάς 36, Βοτανικός, Αθήνα) παραλαβή κουπονιών εισόδου, φαγητού, κληρώσεων και τσάντας δώρων. Το βράδυ μετά τις 8,00 μαζευόμαστε στο διπλανό Cabrio Bar και ξεκινάμε το party μας, με χορευτική ομάδα latin. Θα ακολουθήσει βραδιά με μουσική από DJ και κλήρωση δώρων

VespAθήναια 2016
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Απριλίου 2016 —
10,00 πμ. μαζευόμαστε με τις Βέσπες μας, μπροστά στο γραφείο της Λέσχης (Πλατεία Αγ. Ασωμάτων 6, Θησείο). Πίνουμε το καφεδάκι και στις 12.00 ξεκινάμε πορεία στην Αθήνα.

Καταλήγουμε στο αίθριο της Αθηναΐδας όπου μας περιμένουν ψησταριές, φαγητό και ποτά, ανάμεσα σε αυτοκίνητα εποχής. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 17.00.

image
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ-ΠΑΡΟΧΕΣ
Το γενικό κουπόνι συμμετοχής, κερασμάτων, δώρων και μπάρμπεκιου κοστίζει 12,00 €. Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν. Στην βραδιά party, τα έξοδα ποτών κλπ. είναι ατομικά.
Το ποσό καλύπτει : Δικαίωμα εισόδου στον εκθεσιακό χώρο της Αθηναΐδας καθ όλο το διήμερο , τσαντάκι με διάφορα δώρα έκπληξη, κουπόνι για το μπάρμπεκιου της Κυριακής, κουπόνι κλήρωσης για 10 ζευγάρια γυαλιά ηλίου Vespa, κουπόνι για σνάκ και αναψυκτικό, εκπτωτικό κουπόνι με 50% για αγορά οπτικών ειδών από γνωστή αλυσίδα.
Το μπάρμπεκιου της Κυριακής περιλαμβάνει δωρεάν άφθονο φαγητό, κρασί και 2 μπύρες. Για τα παιδία η συμμετοχή στο γεύμα είναι εντελώς δωρεάν .
Στην έκθεση θα συμμετάσχουν με εκθέματα τους, οι φίλες λέσχες : Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας, Ελληνική Λέσχη Φίλων FIAT 500, κ.α.

Περισσότερες Πληροφορίες: facebook.com/events

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ