fbpx

VESPOPHRENIA FORUM: ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ!

Γιατί τελικά… “έτσι τους αρέσει”…

Με τους ήχους μοντέρνας – “ξένης”, όπως λέγανε παλιά – μουσικής έγιναν τα εγκαίνια του νέου “εναλλακτικού φόρουμ για τους Vespisti και όχι μόνο”, όπως αυτοπροσδιορίζεται μια κεφάτη ομάδα αναβατών Vespa (και όχι μόνο) σε cafe-bar των Αγίων Αναργύρων. Το φόρουμ Vespophrenia, είναι γεγονός και είναι ήδη “ανεβασμένο” στον αέρα του Ιnternet.

 Τα γεννητούρια, εγκαίνια, του νέου εναλλακτικού φόρουμ για τους Βεσπάδες, αλλά και τους old-fashion σκουτεράδες – έγιναν το Σάββατο 15 Ιουνίου, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με τον τίτλο “Vespophrenia Opening Party”, στο γραφικό και “ ψαγμένο” café-bar « Κακοφωνίξ» στους Αγίους Αναργύρους.

 

Βεσπάδες, Λαμπρετάδες και λοιποί σκουτεράδες, γέμισαν το μαγαζί και το πλακόστρωτο στενό. Στα decks o Μr. Canaile με mod, garage και soul “έντυσε” τη βραδιά, οι μπύρες έρρεαν άφθονες και οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια κράτησαν γερά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ποιος όμως είναι ο λόγος της δημιουργίας ενός ακόμα φόρουμ στο χώρο της Vespa και των classic scooter;

Αφήνουμε τους ανθρώπους του Vespophrenia να συστηθούν:

  • Κατ’ αρχήν, φτιάξαμε αυτό το φόρουμ για χάρη της πολυφωνίας: ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, όπως πρέπει να συμβαίνει σε μια κοινωνία ελεύθερου ίντερνετ, πρέπει να μπορούν να κάνουν τη φωνή τους – και την άποψη τους – να ακούγεται.
  • Γιατί για εμάς, είτε κάποιος έχει ένα ταπεινό μηχανάκι, είτε δέκα πανάκριβα (είτε εκατό υπερ-σπάνια σκούτερ στην κατοχή του) αυτός θεωρείται “δικός μας”.
  • Αυτό που μας ενώνει είναι η κοινή αγάπη μας, για τη Vespa, τη Lambretta και τα σκούτερ».

Γιατί εμείς οι Bεσποφρενείς θέλουμε:

  • Να φτιάχνουμε τα μηχανάκια μας μόνοι μας, να ανταλλάσσουμε γνώμες, παρατηρήσεις και εμπειρίες, να επεκτεινόμαστε σε τεχνικές συμβουλές και να βρίσκουμε λύσεις.
  • Να μεταδίδεται ελεύθερα η γνώση και η εμπειρία.
  • Να προωθήσουμε το Dο It Yourself, το “Φτιάξτο Μόνος σου”.
  • Να κάνουμε συναντήσεις και μουσικές βραδιές, πάντα μακριά από το συμφέρον, την ίντριγκα, την αυτοπροβολή, τους “σωτήρες” και τις “αυθεντίες”…
  • Γιατί με αυτόν τον τρόπο, απλά κάνουμε τα κέφι μας!

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο www.vespophrenia.gr , και www.facebook.com/Vespophrenia μέχρι να ροκάρουμε ξανά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ