fbpx

SYM FNX, 2018: Τι είναι το Art-Fusion;

Σύγκρουση σχολών

Με αυτόν τον όρο “Art-Fusion” προαναγγέλει την άφιξη ενός πειραματικού, μοντέλου concept σκούτερ στο σαλόνι του Μιλάνου η SYM. To ονομάζει SYM FNX και είναι προς το παρόν αγνώστων λοιπών στοιχείων…

Δεν αναφέρεται ούτε κυβισμός, ούτε κατηγορία (πόλης, maxi scooter, κλπ), κι αν διακρίνουμε καλά πρόκειται για σκούτερ καθημερινής μετακίνησης με γραμμές που η SYM θέλει να “πατεντάρει” στο κοινό του Μιλάνου, κι αν αρέσουν σε αυτό, να τις χρησιμοποιήσει σε μελλοντικά της μοντέλα.

Το SYM FNX είναι η ενσάρκωση του Art-Fusion” λέει το δελτίο τύπου, όπου Art-Fusion υποθέτουμε ότι είναι η ανάμιξη δύο σχεδιαστικών σχολών της Ευρώπης και της Ασίας.

Όπως συνεχίζει η εταιρία το επιβεβαιώνει: “το FNX, είναι ένα μοντέλο avant-garde που θα κάνει το ντεμπούτο του στην EICMA, σχεδιασμένο από κορυφαίους Ευρωπαίους designers. Η νέα σχεδίαση και άποψη προέκυψε από την σύγκρουση της Δύσης με την Ανατολή…”

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε από την εταιρία περισσότερο “φτιάχνει ατμόσφαιρα” παρά αποκαλύπτει κάτι από το σκούτερ, όπως θα δείτε παρακάτω.

Για να δούμε τι θα δούμε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ