fbpx

e-moto.gr: To ηλεκτρονικό κατάστημα των 2 τροχών

Στόχος η συνολική ποιοτική εξυπηρέτηση

H εταιρεία ξεκίνησε την εμπλοκή της με το χώρο των δύο τροχών το 1996, με επισκευές, διάθεση ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών, με έδρα της επιχείρησης στη Μιχαήλ Βόδα 109-111 στην Αθήνα. Ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς και της νέας τεχνολογίας, το 2002 δημιούργησε την ιστοσελίδα e-moto.gr.

Το e-moto.gr δημιουργήθηκε με στόχο την εμπορία ειδών γύρω από τα σκούτερ και τις μοτοσυκλέτες μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα με επώνυμα aftermarket γνήσια ανταλλακτικά εταιριών, ελαστικά, λιπαντικά και αξεσουάρ.

Το 2005 ξεκίνησε η επίσημη συνεργασία με την Honda ως εξουσιοδοτημένο κατάστημα ανταλλακτικών, αξεσουάρ και συνεργείο.

Το 2011 η εταιρία άνοιξε υποκατάστημα στο Χαλάνδρι (Αριστοτέλους & Αντιγόνης 2), έτσι ώστε να εξυπηρετεί πιο άμεσα και με φυσική παρουσία τα βόρεια προάστια.

Το e-moto.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στο χώρο του σκούτερ και της μοτοσυκλέτας στον κλάδο λιανικής πώλησης στην Ελλάδα, με χιλιάδες on-line είδη aftermarket, αξεσουάρ και γνήσια ανταλλακτικά HondaKawasakiYamahaSuzukiKTMPiaggioSYMApriliaBenelliBMWGileraKymcoMalagutiModenasPeugeot.

Το e-moto.gr έχτισε την φήμη του χωρίς διαφημιστική προβολή άλλα από στόμα με στόμα, κλικ με κλικ, διαθέτοντας μια διαφορετική φιλοσοφία από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία του κλάδου.

Από την πρώτη στιγμή που ενεργοποιήθηκε στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου το 2002 το e-moto.gr πρωτοτύπησε κατασκευάζοντας βάση δεδομένων δημιουργημένη έξ ολοκλήρου από το μηδέν, εύκολη στη χρήση, με γρήγορη αναλυτική αναζήτηση για εύρεση ανταλλακτικών, αξεσουάρ, λιπαντικών και εργαλείων για σκούτερ και μοτοσυκλέτες.

Το e-moto.gr πιστεύει στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση, στη διαφοροποίηση και στην καινοτομία. Επενδύει σε ανθρώπους, εκπαίδευση, σχεδιασμό και ανάπτυξη-βελτίωση της ιστοσελίδας, στην καθημερινή ενημέρωση με νέα προϊόντα σε οικονομικές τιμές, υποστήριξη τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, με συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη.

Συστατικά απαραίτητα για την επιτυχία, είναι η εξέλιξη και η διατήρηση του καλού ονόματος του, ενώ σε μια περίοδο που τα μερίδια της αγοράς συρρικνώνονται και η τάση είναι καθοδική, το e-moto.gr  προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής. Πραγματοποίησε νέες συμφωνίες με προμηθευτές και κατασκευαστές από όλο τον κόσμο, ώστε να μπορεί να προσφέρει άμεσα ανταλλακτικά και αξεσουάρ σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το τρίπτυχο της ποικιλίας ποιοτικών προϊόντων, οι καλές τιμές και η  ταχύτητα στην εξυπηρέτηση έκανε το e-moto.gr γνωστό σε όλη την Ελλάδα .

Σήμερα το e-moto.gr συνεχίζει να εξυπηρετεί με συνέπεια δεκάδες πελάτες καθημερινά και διαχειρίζεται με ταχύτητα όλες τις παραγγελίες ώστε να πραγματοποιούνται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι αποστολές των ειδών, με απώτερο σκοπό τη συνολική, ποιοτική εξυπηρέτηση.

Περισσότερες πληροφορίες: Μιχαήλ Βόδα 109-111 Αθήνα,  Τηλέφωνο παραγγελιών: 212 10 43000, 210 8252303 – Αριστοτέλους & Αντιγόνης 2, Χαλάνδρι
210-6852600, e-moto.gremotogr.blogspot.gr , www.facebook.com/emotogr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ