fbpx

VESPA KAI SWAROVSKI: ΚΡΑΝΗ ΠΟΥ “ΛΑΜΠΟΥΝ”

Υψηλής αξίας, ιδιαίτερης αισθητικής

 Η Vespa παρουσίασε μια νέα σειρά κρανών με το λογότυπό της, που είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα της Swarowski. Πρόκειται για δύο κράνη – αμφισβητούμενης αισθητικής για κάποιους… – το Vespa Monteblanco GTS Crystal, σε άσπρο χρώμα και το Vespa Marrone Etna Softouch Crystal, σε καφέ χρώμα.

Στο άσπρο κράνος GTS Crystal, τα κρύσταλλα είναι τοποθετημένα στη βάση του κράνους, περιφερειακά, αλλά και στην κορυφή του, σχηματίζοντας το λογότυπο της Vespa. Τα πράσινα, άσπρα, κόκκινα κρύσταλλα που είναι τοποθετημένα στο μέτωπο, συμβολίζουν τα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

 

Στο καφέ κράνος  Softouch Crystal, τα κρύσταλλα δημιουργούν κύμα στα πλάγια και λίγο πιο πάνω γεμίζουν το γείσο, κάνοντας το να λάμπει, όταν περνάει το φως ανάμεσά τους.

Αμφότερα είναι κατασκευασμένα από πολυκαρμπονάτο ABS (το κέλυφος) με λωρίδες Alcantara εξωτερικά και διαθέτουν αναπνέουσα, αντιαλλεργική επένδυση. Τα κράνη Vespa Crystal είναι διαθέσιμα σε διαστάσεις από XS, μέχρι XL, κι όσο για την τιμή τους…. αυτή φτάνει τα 290 ευρώ, έκαστο.