fbpx

MONSTERVILLE: ΔΩΡΑ, ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑΡΕΣ!

“Πάρε κάτι να με θυμάσαι”…

Mιας και έρχονται μέρες γιορτών και είτε κάποιοι θέλουν (και κάποιοι άλλοι όχι…) να πάρουν δώρα σε φίλους, φίλες, συγγενείς, μωρά, παιδιά (οι παππούδες εξαιρούνται, το μαγαζί δεν τους ταιριάζει), καλό είναι να δούμε τι προσφέρουν οι φίλοι μας στο Monsterville, το απίθανο αυτό κατάστημα στα Εξάρχεια.Κατ’ αρχή ξεκινάμε με τα μωρά, τις νεαρές ηλικίες. Σαλιάρες και κορμάκια διαφορετικά από αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα. Πολλά προκλητικά διαφορετικά, πολλά “τρομακτικά”, αλλά σίγουρα διαφορετικά. Για τα μωρά που ξεχωρίζουν… άντε και τους γονείς τους μαζί. (συνδεθείτε με την αντίστοιχη ιστοσελίδα)

Μετά έχουν σειρά οι έφηβοι με τα φούτερ με κουκούλα, που τόσο φοριούνται σήμερα. Λέγονται και hoodies στα Νεοελληνικά. H ποικιλία των hoodies είναι μεγάλη, ξεκινάει από τα διακριτικά σχέδια και φτάνει στα ολωσδιόλου διακριτικά σχέδια.(συνδεθείτε με την αντίστοιχη ιστοσελίδα)

Στο πιο οικονομικό επίπεδο έρχονται τα αυτοκόλλητα, με διάφορα εντυπωσιακά θέματα, ότι πρέπει για τα σκουτεράκια μας. Στικεράκια που κάνουν το μάτι να κολλάει, πολλές φορές να “παρα-κολλάει” μάλιστα. (συνδεθείτε με την αντίστοιχη ιστοσελίδα)

Στο ανώτερο – οικονομικό – επίπεδο έρχονται τα ποδήλατα “custom”, τα ποδήλατα που δεν βλέπετε κάθε μέρα στο δρόμο. Μακριά, με διαφορετικής σχεδίασης σκελετό, με χοντρά λάστιχα και εμπνευσμένα βαψίματα. (συνδεθείτε με την αντίστοιχη ιστοσελίδα)
Τέλος τα διάφορα είδη γύρω από τα μουσικά συγκροτήματα. Με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε την αγαπημένη σας μπάντα και με λίγη τύχη εκτός από το παραδοσιακό Tshirt να βρείτε και ένα σωρό άλλα μικροπράγματα γύρω από το όνομά της. (συνδεθείτε με την αντίστοιχη ιστοσελίδα)