fbpx

Honda PCX 125: Variator της J. Costa

Ο τρόπος που μεταφέρεται η δύναμη του κάθε κινητήρα σκούτερ στην άσφαλτο είναι θέμα κατασκευής και ρύθμισης της φυγοκεντρικής μετάδοσης που βρίσκεται στον πίσω τροχό. Αλλάζοντας κάποιες παραμέτρους και εξαρτήματα μια μετάδοση αλλάζει επίσης και τα χαρακτηριστικά της απόδοσης, δίνοντας ισχυρότερη επιτάχυνση, αμεσότερη εμπλοκή και απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού, ανέβασμα στροφών, κ.λπ.

Επιλέγοντας λοιπόν το βαριατόρ, όπως λέγεται ο κρίσιμος αυτός μηχανισμός, είναι πολύ πιθανό να δείτε το σκούτερ σας να μεταμορφώνεται στο άνοιγμα του γκαζιού. Αυτά τα παραπάνω σημαντικά υπόσχεται το το νέο βαριατόρ της πεπειραμένης ισπανικής εταιρίας J. Costa που είναι ειδικά σχεδιασμένο για το δημοφιλές Honda PCX 125.

Το βαριατόρ είναι κατασκευασμένο από ειδικά κατεργασμένο CNC αλουμίνιο, καμπάνα από ανοξείδωτο ατσάλι και μπίλιες από πλαστικό υψηλής ποιότητας. Η εταιρία αναφέρει πως μετά την τοποθέτησή του θα υπάρχουν βελτιώσεις σε επιδόσεις, επιτάχυσνη, ροπή, απόκριση κατά το άνοιγμα και κλείσιμο του γκαζιού, τελική ταχύτητα και δύναμη στον τροχό, αλλά και λιγότερους κραδασμούς. Περισσότερες πληροφορίες Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776 ή στη διεύθυνση www.alexopoulos.gr