fbpx

ΓΑΝΤΙΑ DAINESE x 3

DAINESE BLACK JACK PELLE

Καλλίγραμμα, κομψά γάντια με κλασική σχεδίαση με εμφάνιση vintage. Tα γάντια Blackjack που κυκλοφορούν και σε γυναικείο σχέδιο είναι ταιριαστά σε πιο ζεστές εποχές, την άνοιξη και το καλοκαίρι. Διαθέτουν ελαστικά εσωτερικά και ρύθμιση στους καρπούς. Είναι φτιαγμένα από δέρμα και έχουν ενισχύσεις στην παλάμη. Τα δάχτυλα είναι ειδικά σχεδιασμένα με καμπύλες, ενώ υπάρχουν μαλακές ενισχύσεις στο αντίστροφο της παλάμης.
Τιμή: κατάστημα: 66 €, Ιστοσελίδα: 60 €

Dainese Black Jack

DAINESE AXON GORE TEX

Σχεδιασμένα για μοτοσυκλετιστές που ψάχνουν για ένα εύχρηστο και άνετο ζευγάρι γάντια για τον χειμώνα με προσιτή τιμή. Το Axon διαφέρει για την απλή και μοντέρνα εμφάνισή του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε χρήση τουρισμού και μέσα στην πόλη, χάρη στη διαπνέουσα και αδιάβροχη μεμβράνη Gore Tex, αλλά και την εσωτερική επένδυση Dexfil.
Kατασκευασμένα με ελαστικό υλικό στους καρπούς, αυτά τα γάντια δίνουνι μεγάλη κινητικότητα και καλή αίσθηση στην οδήγηση, χάρη στην ενισχυμένη με δέρμα παλάμη.
Κατασκευασμένα από δέρμα.
Τιμή: κατάστημα: Κατάστημα: 119 €, Iστοσελίδα: 107 €

Dainese Axon Gore Tex

DAINESE GASKET

Γάντια για με σπορ εμφάνιση, δυναμισμό και τεχνολογία που δένουν μεταξύ τους σε ένα ειδικό σχέδιο που συνδυάζει δυναμικές γραμμές και λειτουργικότητα. Υπάρχουν ενισχύσεις στο εξωτερικό της παλάμης, και στις αρθρώσεις των δακτύλων, ενισχύσεις στην παλάμη, ρυθμιζόμενοι καρποί. Η
έρευνα που έχει γίνει πάνω στην εργονομία των γαντιών επιτρέπει έξοχη κινητικότητα, χάρη στα ελαστικά εσωτερικά υφάσματα και στα δάκτυλα που είναι ραμμένα για να παραμένουν κυρτά προς το εσωτερικό της παλάμης.
Κατασκευασμένα από συνθετικά υλικά και δέρμα.
Τιμή:  Kατάστημα: 80 €, Ιστοσελίδα: 72 €

Dainese Gasket

Πληροφορίες: MC Motor import S.A., Μιχαλακοπούλου 36, Αθήνα, 210 7238005 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mcmotor.gr