fbpx

KYMCO CV3 2020: Τρίτροχο σκούτερ και παγκόσμιες πρωτιές!

Η Kymco ανοίγει νέους δρόμους!

Με ένα “αντι-teaser” video – άκρως αποκαλυπτικό αφού δείχνει κανονικότατα το σκούτερ –  η Kymco ανακοινώνει ότι στις 26 Νοεμβρίου μέσα στη γκάμα των νέων μοντέλων της θα υπάρχει και ένα τρίτροχο σκούτερ. Το Kymco CV3 είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό το 2017, κι απ’ ό,τι φαίνεται ήρθε η ώρα να το δούμε στην παραγωγή.

Το βίντεο της Kymco που μόλις κυκλοφόρησε δεν είναι καθόλου teaser, αλλά κανονική ανακοίνωση των άμεσων προθέσεων της μεγάλης σκουτεροεταιρίας από την Ταϊβάν.

Η Kymco με αυτή τη δυναμική κίνηση θα γίνει η πέμπτη εταιρία στον κόσμο (μετά τις Piaggio, Qooder, Yamaha, Peugeot) που θα κατασκευάσει σκούτερ με τους δύο μπροστινούς – και άρα συνολικά τρεις – τροχούς.

Παράλληλα θα γίνει όμως και η πρώτη εταιρία στον κόσμο που θα διαθέτει στη γκάμα της ένα τρίτροχο σκούτερ με δικύλινδρο κινητήρα!

Κάτω από τα περίτεχνα πλαστικά τμήματα του Kymco CV3 – τα οποία έχουν αλλάξει ελαφρώς σε σχέση με το πρωτότυπο μοντέλο – θα υπάρχει ένας δικύλινδρος κινητήρας 550 κυβικών, δανεισμένος από το σπορ maxi scooter Kymco ΑΚ 550.

Το πρωτότυπο Kymco CV3 του 2017

Με αυτό τον τρόπο η εταιρία ανοίγει νέους δρόμους στον κόσμο των σκούτερ, προσφέροντας συγχρόνως τον μεγαλύτερο σε κυβισμό και ισχυρότερο κινητήρα που έχει εμφανιστεί ποτέ στην κατηγορία των τρίτροχων σκούτερ!

Τρείς τροχοί και 50+ ίπποι σίγουρα θα έχουν να προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες.

Το CV3 με προσθήκη οροφής (λέτε;)

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στα τέλη Νοεμβρίου και θα σας κρατήσουμε ενήμερους.